Oldal frissítése

Gibbon Slacklines - Tube Line

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gibbon Slacklines - Tube Line

A kézzel varrott üreges, 2,5 cm széles Gibbon Tube Line heveder ideális megoldás az egy hüvelykes síneken történő gyalogláshoz. A gumírozott felületnek köszönhetően kényelmes és puha járást biztosít éles élek nélkül, ráadásul még nedves körülmények között is kifejezetten stabil. Az üreges szíj rugalmas, és alkalmas tapasztalt slackline felhasználóknak is. A kettős rendszer lehetővé teszi a változó, egyszerű és szilárd nyomást még hosszabb távon is. Továbbá a rögzítő rendszer támogatja a varrott és a megerősített hálószemek rendszerét is. A teljes készletet feszítsd ki, majd 5 percen belül már használhatod is. 

Ha olyan termékeket használsz, amelyek védőkéreggel ellátott, akkor nemcsak a természetet védheted, hanem saját magad is, mert ez a fajta felhasználás növeli a hevederek élettartamát.

A készlet tartalma:

  • 22 m hosszú kötél, amelynek szélessége 25 mm (tényleges hossza 18 m)
  • 2 reteszelhető biztonsági zárral és kényelmes fogantyúval
  • 2 m hosszú megerősített heveder
  • Használati útmutatóval

További információk:

Kötél szélesség:
2,5 cm / 1 hüvelyk

Hossz:
22 m

Szín:
kék

Biztonság:
2 reteszelhető zárral

Tömeg:
3,85 kg

Maximális terhelhetőség:
3 t (30 kN)

 
Kód:  SPT1300
Termékszám:  4260165878951

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05