Oldal frissítése

Force Get, fekete fényes

4,5 60 értékelés
2 590 Ft

Force Get, fekete fényes

Hosszú kerékpártúrákon a kilométerek sikeres leküzdéséhez alapvető fontosságú a rendszeres folyadékpótlás. Arról, hogy ez ne maradjon el, a kerékpáros kulacstartó gondoskodik, amelynek köszönhetően a folyadék mindig a kezed ügyében lesz. A kulacstartó design-ja modern, mutatós, amely még akkor is a helyén tartja a palackodat, ha nagyon nehéz terepen jársz. Kiváló ár-érték arányával biztosan egyértelmű választás lesz mindazok számára, akik nem akarnak sok pénzt költeni a kerékpárjuk kiegészítőire.

Tulajdonságok és jellemzők:

  • anyag: műanyag
  • tömeg: 28,4 g
  • a palack behelyezése: klasszikusan

A kulacstartó műanyagból készült, és mindössze 28,4 g-os tömegének köszönhetően észre sem veszed. Ráadásul a Force Get kulacstartót egy felirat egészíti ki, amely kiemeli modern kialakítását. A terméket kulacstartó csavarok nélkül szállítjuk.

Paraméterek

Kosár tulajdonságai

Szín Fekete
Tömeg 29 g
Anyag Műanyag
Üveg berakása Felülről
Csavarok a csomagban Nem
Kód:  OLP026
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592627037610

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05