Oldal frissítése

Gerber Bear Grylls Paracord - sima pengés tőr

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Gerber Bear Grylls Paracord - sima pengés tőr

Maximális funkcionalitásra tervezett túlélő tőr. Rendkívül kiegyensúlyozott, megbízható pengével és markolattal, amely mindkét kézbe tökéletesen illeszkedik. A 8,3 cm hosszűságú, sima élű penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Korrózióálló, élét hosszú időn át megtartja, és fulltang kialakításának köszönhetően szinte bármilyen behatást kibír. A markolat a paracord borítással és anélkül is biztos tartást tesz lehetővé. Továbbá, a hüvelykujjnak kialakított mély bemetszés megakadályozza, hogy ujja a pengére csússzon, amikor igazán nagy erőkifejtésre van szüksége vágás közben. A késhez egy könnyű, rugalmas műanyagból készült tok is tartozik.

Minimalista design, maximális funkcionalitás!

  • 8,3 cm hosszúságú, 5Cr15MoV acélból készült, sima élű, korrózióálló penge
  • Rendkívül strapabíró fulltang konstrukció
  • Ergonomikusan kialakított markolat univerzálisan felhasználható paracord fonattal (144 cm)
  • Teljes hosszában alacsony profilú penge
  • Könnyű, rugalmas tok
  • Túlélési útmutató - zsebkönyv útmutatókkal a nehéz helyzetel megoldásához (angol nyelven)

Könnyű és rugalmas tok

A rendkívül tartós és könnyű műanyag tok nem csak biztonságos helyet ad a tőrnek, hanem rugalmas hordozási módokat tesz lehetővé.A tokot övre vagy egyéb szíjra lehet rögzíteni, igény szerint négy irányba forgatható, de akár nyakba lógatva is hordható.

Paracord zsinór

A 144 cm hosszúságú paracord zsinórból készült fonat a markolaton kényelmes fogást biztosít. Ha leoldja, ideiglenes rögzítésként használhatja, megjavíthatja vele hótalpát vagy számos egyéb módon hasznosíthatja.

Paraméterek

Teljes hossz

Hossz 20 cm

Penge

Penge hossza 8 cm
Hossz 8 cm

Tömeg

Tömeg 163 g

Funkciók

Funkciók száma 1
Funkciók Kés

Típus

Típus Fixpengés kés
Kód:  SPT5386
Termékszám:  31-001683

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15