Oldal frissítése

Garmont Groove G-Dry szürke EU 48 / 315 mm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmont Groove G-Dry szürke EU 48 / 315 mm

Garmont Groove G-Dry túrabakancs

A Garmont Groove G-DRY női outdoor túrabakancs modern technológiák sokaságát vonultatja fel a lábad védelme és kényelme érdekében. Ideális választás könnyű terepen végzett kiránduláshoz és mindennapi szabadidős tevékenységekhez. 

Garmont Groove G-Dry

A G-DRY konstrukció megvéd a széltől és a víztől

A Garmont Groove G-DRY kényelmes, női szabadtéri cipő 1,6 mm-es velúr felsőrésszel, a lábujjakat védő, folyékony gumiból készült orrmerevítővel - ugyanakkor stílusos kialakítással rendelkezik. A G-DRY konstrukciónak köszönhetően megvéd a kellemetlen széltől és a víztől. Lélegző, így a lábad nem fog izzadni. 

Garmont Groove G-Dry

Kényelem a Garmont Groove G-DRY túrabakancsban

A Garmont Groove G-DRY túrabakancs kényelmes viselését a lábfej komplex anatómiai felépítésén alapuló ADD-TECH technológia biztosítja. Légáteresztő EVA PU talpbetét anatómiai EVA sarokkal segíti az ütéscsillapítást és kiváló stabilitást biztosít. 

Garmont Groove G-Dry

Nagyszerű tapadás a Garmont Groove-val

A Garmont Groove tartós Vibram gumitalppal rendelkezik. Nagy érintkezőfelületet kapott a lábujjakon és a sarkon. Nagyszerű tapadást és 360°-os trakciót biztosít. Az A. C. E. rendszer a kettős sűrűségű EVA középtalppal javítja a párnázottságot. 

Garmont Groove G-Dry

A Groove G-DRY stabilitását tovább fejlesztette a gyártó

Az anatómiailag formált cipőnyelv befelé fokozatosan vékonyodik, ezért mindig a helyén marad. Ezáltal sokkal magabiztosabb leszel és a Groove G-DRY cipő is kényelmesebbnek tűnik majd. További előnye az aszimmetrikus bokarész, amely javítja az általános stabilitást. 

Garmont Groove G-Dry

Garmont Groove cipő rugalmas fűzővel és megerősített sarokrésszel

A cipőfűző elegendő rugalmassággal rendelkezik, így alkalmazkodik lábad formájához használat közben. A megerősített sarok szorosan körül veszi a bokacsontokat. Ez biztosítja a Garmont Groove G-Dry bakancs stabilitását és megakadályozza a vízhólyagok kialakulását - HEEL-LOCK-TECH technológia. 

Garmont Groove G-Dry

Tágas TOE BOX

A Garmont Groove G-DRY cipő egyenesebb kialakítással rendelkezik, amely könnyebben alkalmazkodik a lábujjak természetes helyzetéhez, és több helyet biztosít a lábujjaknak. Javítja az általános egyensúlyt és a lábak tapadását túrázás közben. A Garmont Groove cipővel kényelmes lábbelit kapsz a különböző szabadtéri és szabadidős tevékenységekhez, még szélben és esőben is. 

Garmont Groove G-Dry

A Garmont Groove G-DRY outdoor bakancs legfontosabb jellemzői

  • A női Garmont Groove G-DRY komfortos outdoor bakancs 1,6 mm-es velúr felsőrésszel és folyékony gumiból készült lábfejjelrésszel rendelkezik.
  • Ideális könnyű terepen különböző szabadtéri és szabadidős tevékenységekhez. 
  • A tartós Vibram gumiból készült külső talp nagyszerű tapadást és 360°-os trakciót biztosít.
  • Az ADD-TECH technológia a láb összetett anatómiai felépítésén alapul, és gondoskodik a kényelmedről. 
  • Légáteresztő PU EVA talpbetét anatómiai kialakítású EVA sarokrésszel az ütéscsillapítás és a nagyobb stabilitás érdekében.
  • A Garmont Groove outdoor cipőt a stabilitás és a kényelem érdekében tervezték, hólyagok nélküli viselést tesz lehetővé - HEEL-LOCK rendszer. 
  • A G-DRY konstrukció biztosítja a légáteresztő képességet, ugyanakkor védelmet nyújt a víz és a szél ellen. 
  • Az A. C. E. dupla sűrűségű EVA középtalp rendszer jobb párnázottságot és nagyobb kényelmet biztosít.
  • Színe: szürke


Paraméterek

Típus

Típus Férfi
Lábbeli magassága Alacsony
Szezon Nyári

Méret

EU 48
Mondopoint 315 mm
UK 13
US 14

Tulajdonságok

Befűzés módja Cipőfűzős

Szín

Szín Szürke
Talp színe Fekete

Méret & súly

Egy cipő súlya 450 g
Cipő szélessége Normál

Anyagok

Járótalp Gumi
Felsőrész Hasított bőr
Bélés Textil

Sport

Terep Könnyű terep
Kód:  SPTgar500
Termékszám:  8056586039530

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20