Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Garmin

Garmin - Navigáció és intelligens elektronika

Garmin: A világ első számú GPS navigációi és okosórái

A Garmin egy 1989-ben alapított amerikai vállalat, amely arról híres, hogy a világpiacon elsőként vezetett be GPS navigációs készülékeket. A Garmin több mint 300 szabadalommal rendelkezik a navigációs technológia területén, és egyértelműen a legnagyobb újító a maga területén. A klasszikus autós navigáció mellett a kültéri vagy fitnesz navigációval is foglalkozik, de az utóbbi években elsősorban az okosórákra és fitnesz karkötők készítésére koncentrál, amelyeket a szabadidős és profi sportolók is hazsnálnak. A Garmin csúcskategóriás GPS navigációját többek között a haditengerészet és a légierő is alkalmazza.

Garmin Forerunner Sporttester

Garmin okosórák és fitness órák

A Garmin fintness órákra, legyen szó akár a Garmin Fenix, akár a Garmin Forerunner sorozatról, nagy tartósság és fejlett funkciók jellemzők, amelyeket az élsportolók és a szabadidős sportolók egyaránt használhatnak a sportolás során. Ráadásul prémium kategóriás kialakítással büszkélkedhetnek, így alkalmi viseletre is alkalmasak. A pulzusszám-, sebesség- és távolságmérésnek köszönhetően részletes információkat kaphatsz a teljesítményedről edzés közben. Párosítsd a Garmin okosórát telefonoddal Bluetooth-on keresztül, így nyomon követheted az összes telefonos értesítésedet.

Garmin autós GPS navigáció

Szerezz be egy minőségi Garmin GPS navigációt autódhoz, teherautódhoz, lakóautódhoz vagy motorkerékpárodhoz. Fedezz fel új útvonalakat és úticélokat a Garmin GPS-navigáció ingyenes, élethosszig tartó térképfrissítéseivel. Az összes térképet nagy felbontású érintőképernyőkön láthatod, és egyes modellek még hangvezérlést is kínálnak a biztonságos útvonal-beállításokhoz vezetés közben. A Garmin GPS navigáció ráadásul információt nyújt kedvenc sétáidról vagy éttermeidről a Foursquare segítségével.

Garmin GPS navigáció
Garmin VivoSmart fitness karkötő

Garmin fitneszkarkötők

A Garmin fitneszkarkötők motiválnak és fitten tartanak. A nagy felbontású érintőképernyőn nyomon követheted a pulzusszámodat, a megtett távolságot, a lépések számát vagy a megmászott emeletek számát. A Garmin fitneszkarkötők vízállóak, ütés- és karcállóak, így úszáshoz, síeléshez, futáshoz, kerékpározáshoz és golfozáshoz is használhatók. A Garmin fitneszkarkötők akkumulátora töltésenként akár hét nap üzemidőt is biztosít.

Garmin okos személyi mérlegek

A Garmin okos személymérlegek a súly mellett képesek mérni és kiszámítani a testtömegindexet, a testzsírt, az izom- és csonttömeget, valamint a testében lévő víz százalékos arányát. A Garmin okos személymérlegek Bluetooth vagy Wi-Fi technológia segítségével csatlakoztathatók okostelefonodhoz vagy laptopodhoz, és méréseidet a Garmin Connect edzésalkalmazásokban rögzítheted. A praktikus gumilábaknak köszönhetően a mérleg szőnyegen is használható.

Garmin Index okos mérleg
Garmin Virb kültéri kamera

Garmin digitális fényképezőgépek

A Garmin digitális fényképezőgépek kiválóan alkalmasak az adrenalintól duzzadó sportélmények megörökítésére. A Garmin kültéri kamerák kiváló minőségű, vízálló anyagai és a nagy felbontásuk lehetővé teszik, hogy még zord körülmények között is a legjobb minőségű felvételeket rögzíthesd. A 180°-os érzékelőkkel ellátott Garmin autós kamerák az autód előtt vagy mögött zajló összes akciót rögzítik. Ráadásul a beépített GPS-vevőnek köszönhetően a felvételek kiegészülnek az aktuális tartózkodási helyedet tartalmazó koordinátákkal.

Garmin nyakörvek

A Garmin okos tréningnyakörvek megkönnyítik kedvenced kiképzését. Hang, rezgés vagy elektromos impulzusok segítségével kedvenced sokkal gyorsabban tanulja meg az új parancsokat. A tréningnyakörvek egyszerű kezelést biztosítanak távirányítóval, akár 1 200 m-es hatótávolsággal.

Garmin edzőnyakörv
Garmin tartozékok

Garmin tartozékok

A GPS-navigáció jobb rögzítéséhez az autóban praktikus navigációs tartók is kaphatók, amelyek a CL kábelnek köszönhetően a Garmin navigációt is feltöltik. A navigáció szállítás közbeni sérülésének elkerülése érdekében a Garmin kiváló minőségű nejlon tokokat is kínál. Ha mobiltelefont használsz a navigációval együtt, az öntapadós műszerfalkorong gondoskodik annak rögzítéséről a műszerfalhoz. További érzékelőket és szenzorokat is vásárolhatsz Garmin fitneszkarkötődhöz, vagy akár különböző színű pántokat is.

Paraméterek módosítása
308 termék

Garmin

A Garmin márka mögött két úriember áll, Gary Burrell és Min H. Kao. A figyelmesek már tudják, hogy a vállalat neve a keresztnevük kombinációjából áll. Ezek az urak alapították 1989-ben a Garmin Ltd-t, amely ma már több kisebb cég anyavállalata. Burrell, aki villamosmérnök végzettségű, eredetileg a King Radio cégnél dolgozott, amely többek között az amerikai Boeing számára gyártott repülőgép-rádiókat. Összefogva régi barátjával, Kaóval (aki egy tajvani kisvárosból származott; a Nemzeti Tajvani Egyetemen és az amerikai Tennessee-i Egyetemen végzett) megalapították a céget.

A GPS navigációban rejlő lehetőségek

Burrell felkérte Kaót a King Radio alkalmazottjaként, hogy együtt dolgozzanak a katonai navigáció kifejlesztésén az akkor még csak épülőben lévő GPS-rendszer felhasználásával. Miután mindketten néhány hónappal a GPS rendszer bevezetése előtt elhagyták a King Radio-t, egyetértettek abban, hogy a GPS navigáció a jövő, és a GPS navigációval kapcsolatos üzleti tevékenységbe kezdtek.

Navigáció hajósok és kisrepülőgép-pilóták számára

A Garmin márkanév első terméke 1991-ben jelent meg. Ez volt a GPS 100AVD navigációs modul, amelyet a vitorlázók és a kisrepülőgépek pilótái számára terveztek. Körülbelül akkora volt, mint egy közönséges könyv, és ezer dollárnak megfelelő összegbe került. A GPS navigációs rendszerek növekedésével a Garmin is egyre inkább teret hódított. Nem sokkal a 100AVD után egy másik, pilótáknak szánt navigációs rendszert, a GPS 95-öt is piacra dobta, amely a kijelzőjén a repülőgépek, rádiójelzők és a közelben található repülőterek helyzetét is megmutatta. Emellett más fontos műszaki adatokat is feltüntetett, például a repülőgép magasságát.

Navigáció USA-beli autókhoz

A Garmin a múlt század végéig nem foglalkozott szárazföldi autós navigációval. 1997-ben jelent meg a GPS III, amelyet az amerikai sofőrök számára terveztek. Ez az eszköz egy térképalapot tartalmazott Amerika főbb útvonalaival.

A Garmin eladásainak ugrásszerű növekedése a tőzsdei bevezetésnek köszönhetően

Amikor az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma 2000-ben leállított egy olyan GPS biztonsági rendszert, amely szándékosan torzította a helyzetinformációkat, és a GPS navigáció elkezdte tíz méteres pontossággal meghatározni a helyszínt, az volt a legjobb dolog, ami a Garmin-nal történhetett. Nem sokkal később a vállalat tőzsdére ment, részvényei pedig már az első kereskedési napon 42%-kal emelkedtek! A vállalat bevételei 50%-kal nőttek, 345,7 millió dollárra emelkedtek. A Garmin a pénzt fejlesztésbe fektette, és 2001-ben összesen húsz új terméket dobott piacra.

Garmin GPS szinte minden iparágban

A Garmin, amelynek székhelye az Egyesült Államokban, Kansasban van, és amelynek legnagyobb gyártóüzeme Tajvanon található, mára szinte mindenféle navigációs rendszerrel foglalkozik. A Garmin turisztikai GPS navigáció a turisták és a Geocaching-rajongók számára egyaránt alkalmas, de a cég autós navigációs eszközöket is gyárt, valamint navigációs rendszereket hajókhoz, repülőgépekhez (beleértve a repülőgépek elektronikus berendezéseit), de a különleges, golfozóknak szánt GPS-t is.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15