Oldal frissítése

Garmin Vívofit fekete

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Vívofit fekete

Köszönhetően a Garmin fitnesz karkötő Vívofit megvan a tökéletes áttekintést befejezett fizikai aktivitás, a test reakcióit ezekre a tevékenységekre, és az összes felvett, és készen áll az értékelésre. Karkötő Vívofit értékeli, és a pihenés alvás közben (az alvás minőségét).Modern, új külsővel és ívelt színes kijelző biztosítja a kényelmes illeszkedést.
A kijelzőn marad karkötő mindenkor, és megfordult a megállapítás idő vagy más érték, nem kell, hogy felébredjen. Mit lehet tehát látható a kijelzőn? Az alapértelmezett megjelenítés egy időben, klasszikus óra és karkötő megjeleníti a lépések számát a fennmaradó lépéseket elérése a napi célokat, elégetett kalóriát, a megtett távolságot, a mutató az inaktivitás, az aktuális üzemmódot (nappal / éjszaka) és a szívfrekvencia (ha párosítva ANT + pulzusmérő - nem tartalmazza). Az összes mért érték automatikusan a memóriában rögzített karkötőt, és nyomja meg a gombot a karkötőt átadhatja azt a Garmin Connect naplót a számítógépen vagy okostelefonon. Továbbítására használja a vezeték nélküli technológiák Vívofit Garmin ANT + és a Bluetooth intelligens.
A karkötő képes magát a leolvasott értékek a korábbi tevékenységek meghatározásához a napi célt, így megvalósítható volt az Ön számára, így javítja a fizikai állapota a tulajdonos. Váltás után az éjszakai üzemmód rekord nézni Vívofit események alvás közben, ami majd értékelje részletesen a lapban Garmin Connect.Használhatóság a hét 7 napján, a nap 24 órájában egy évre biztosítja a két felhasználó által cserélhető CR1632 elem.
Műszaki adatok:
áramellátás:
Cserélhető akkumulátor, típusa CR1632 (2 db)
Az akkumulátor élettartama több mint egy éve
Vezeték nélküli technológiák:
Bluetooth Smart 3 csatlakoztatásához egy okostelefon
ANT + PC-interfész (ANT + pendrive tartalmazza)
Jellemzők:
Memória kapacitás: 3 hét Records (24 óra./ 7 nap) letöltés nélkül adatok
A kijelző az aktuális időt és dátumot
Lépések száma
elégetett kalóriát
A fennmaradó lépések száma a napi cél
Nachozená távolság
Monitor inaktivitás (riasztások hosszú ideig tartó inaktivitás)
Szívverés (ha csatlakoztatva ANT + mellkasi öv)
Minőségének mérése és hossza alvás
Lehetőség követés statisztikák, összehasonlítás más felhasználó használja a Garmin Connect Mobile számára (iOS, Android) és a webes Garmin Connect képzési naptár
végrehajtás:
Méretek: 21 mm (szélesség), 10,5 mm (vastagság)
Szíj kerülete: 120-175 mm (kicsi) 152-210 mm (nagy)
Képernyő méret: 25,5 x 10 mm
Súly: 25,5 g
Vízállóság: 50 m
A csomag tartalma:
Vívofit
Karkötő nagy 152-210 mm
Karkötő kis 120-175 mm
ANT + vezeték nélküli USB-kulcs

Paraméterek

Kód:  SKG030a
Termékszám:  010-01225-00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10