Oldal frissítése

Garmin vívoactive 3 Music Granite Blue Rose Gold

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin vívoactive 3 Music Granite Blue Rose Gold

Intelligens sportóra zenelejátszóval

A Garmin Vivoactive 3 Music intelligens sportórát az aktív életstílushoz tervezték. A nap folyamán az összes tevékenységedet nyomon követi, beleértve a pulzusodat is, amelyet közvetlenül a csuklón található Garmin Elevate optikai érzékelő segítségével mér. Az összes mért értéket egy tökéletesen jól olvasható, magas felbontású színes érintőkijelzőn jelenít meg.


A Garmin Vivoactive 3 Music - Granite Blue okosóra főbb jellemzői

  • Gránitkék dizájn rózsaarany elemekkel
  • Színes érintőképernyő, amelyet tartós 3D Gorilla Glass véd
  • Beépített 4 GB-os memória a zene tárolásához
  • Pulzusmérés közvetlenül a csuklóról
  • Garmin Pay érintés nélküli fizetés támogatás
  • 50 méterig vízálló (5 ATM)
  • A Move IQ automatikusan megkülönbözteti az olyan különféle tevékenységeket, mint a séta, futás, kerékpározás, úszás
  • Idő, dátum, stopper, visszaszámlálás, ébresztőóra, naptár
  • Intelligens értesítések fogadása a mobileszközről
  • Garmin Connect IQ programozható környezettel
  • Kiváló minőségű szilikon szíjjal
  • Az akkumulátor élettartama: 7 nap intelligens üzemmódban, 8 óra bekapcsolt GPS-el és 5 óra GPS és zenelejátszás használatával

Beépített zenelejátszó

A 4 GB-os belső memóriával rendelkező beépített MP3 lejátszónak köszönhetően akár 500 kedvenc dalod is elfér a Vivoactive 3 Music okosórán, emellett lehetőséged van a streaming szolgáltatások (például a Spotify) offline zenelejátszási listájának elmentésére is. Ezt követően csak annyi a dolgod, hogy párosítod az okosórádat a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatóval (nem a csomag része), így kényelmesen hallgathatod a zenét még sportolás közben is.

Napi tevékenységek nyomon követése

Az okosóra többféle érzékelő használatával rögzíti a nap folyamán az olyan adatokat, mint az elégetett kalóriák, megtett lépések vagy megtett emeletek száma, a pulzusszám, a terhelésszint, a VO2 max érték vagy az alvás minősége. Az optikai pulzusérzékelő és lépésszámláló mellett az órában találsz még egy GPS érzékelőt is az általad bejárt helyek megjegyzéséhez, emellett természetesen nem hiányozhat a barometrikus magasságmérő, az elektromágneses iránytű, a gyorsaságmérő vagy a hőmérő sem a készülékből.

Sportalkalmazások és profilok

15 előre beállított alkalmazás összpontosít a leggyakrabban végzett sportágakra, mint például a futás, úszás, kerékpározás, jóga vagy erőnléti edzés. Lehetőséged van több alkalmazás illetve számos kiegészítő letöltésére is az ingyenesen elérhető Connect IQ Store platformon keresztül, például igazán nagy választékban várnak a különböző stílusú hátterek. Rengetegféle sportprofilt használhatsz az órád beállításainak testre szabásához, hogy az a lehető leginkább igazodjon az általad végzett testmozgáshoz.

Párosítás mobiltelefonhoz

Amint összekapcsoltad az okosórát az okostelefonoddal, a karórán tekintheted meg a telefon olyan értesítéseit, mint a bejövő hívások, SMS üzenetek vagy egyéb értesítések. A kapcsolódás másik előnye, hogy távolról irányíthatod a zenelejátszást vagy a Virb akciókamerákat is. Nem szabad megfeledkeznünk a LiveTrack funkcióról sem, amelynek segítségével megoszthatod az aktuális tartózkodási helyedet, sebességedet vagy pulzusodat élőben, például egy edzés vagy verseny alkalmával.

Garmin Pay

A Vivoactive 3 Music okosóra támogatja a Garmin Pay érintés nélküli fizetést, tehát ennek köszönhetően fizethetsz a csuklóddal is. Ez a szolgáltatás jelenleg a legelterjedtebb VISA és Mastercard bankkártyákhoz elérhető. Ehhez előbb szükséges párosítanod a már meglévő bankkártyádat a Garmin Pay szolgáltatással.

Garmin Connect

A Garmin Connect funkció segítségével elmentheted, kiértékelheted vagy megoszthatod a napi aktivitásod adatait a barátaiddal, amely webes felületen és mobilalkalmazás formájában egyaránt elérhető. Az alkalmazás teljesen ingyenes.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,2 "
Kijelző típusa Transzflektív MIP
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Kék
Tömeg 39 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, ANT+, GPS
NFC fizetési típus Garmin Pay
Szenzorok és hardver Rezgés, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Síelés, Úszás, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Menstruációs ciklus nyomon követése
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Stopper

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Tárhely kapacitása 0 GB
Kód:  HUG630va3mrg
Termékszám:  010-01985-33
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20