Oldal frissítése

Garmin Varia Radar RTL510

4,8 6 értékelés

Garmin Varia Radar RTL510

A Garmin Varia Radar RTL510 egy fordított kerékpáros radar, amely fokozza a biztonságodat kerékpározás közben. A radar felismeri a maximum 140 méteres távolságban található közeledő járműveket és hang- illetve vizuális jelzéssel figyelmeztet. Élénk piros hátsó lámpával rendelkezik, amely még nappal is jól látható, és amely figyelmezteti a többi jármű vezetőjét a kerékpáros jelenlétére. Ez a piros fény 1,6 km-es távolságból is látható. A hátsó lámpa világítását az üzemmódok szerint beállíthatod nappali villódzó, éjszakai villódzó, folyamatosan világító vagy radar vezérelte intenzív üzemmódokra. A Garmin Varia Radar RTL510 egy nagyszerű segédeszköz a kerékpárosok számára a még biztonságosabb közlekedés érdekében.

A Garmin Varia Radar RTL510 főbb jellemzői

  • Fordított kerékpáros radar
  • A kerékpározás biztonságának növelését szolgálja
  • Felismeri a közeledő járműveket 140 méteres távolságban
  • Garmin Varia Radar RTL510 vizuális és hangjelzésekkel
  • A piros hátsó lámpa figyelmezteti a járművek vezetőit
  • A piros fényt 1,6 km-es távolságban is látni
  • Fény nappali és éjszakai üzemmóddal, folyamatos világítás és radar üzemmóddal
  • Kompatibilis a Garmin Edge kerékpáros számítógépekkel és a radar kijelzővel
  • A konzollal egyszerűen felszerelheted a kerékpárülésre
  • Fekete színű

Kompatibilis a Garmin Edge számítógépekkel és a radar kijelzővel

A Garmin Varia Radar RTL510 készüléke teljesen kompatibilis a Garmin Edge kerékpáros számítógépek nagy többségével. A kijelző mozgó pontokkal ellátott rudat jelenít meg, így tájékoztat a közeledő járművekről. A színes háttér pedig jelzi a közeledő jármű sebességét is. A zöld szín jelöli, hogy a mögötted lévő terület szabad. A narancssárga szín jelöli a közeledő járművet, miközben a piros szín a nagy sebességgel közeledő járművet. A Garmin Edge számítógépek mellett a készüléket párosíthatod egy külön radar kijelzővel is.

Könnyen kezelhető

A radar használata nagyon könnyű és ugyanilyen egyszerűen rögzítheted a kerékpár ülésére a konzol segítségével. A készülék akkumulátorral működik, ennek üzemideje folyamatos világítás esetén 6 óra, míg villódzó fény esetén 15 óra naponta. Ez azt jelenti, hogy egy hosszabb kerékpáros túra esetén a radar egész nap működik. Körülbelül 120 percet vesz igénybe az akkumulátor feltöltése, és az máris újra használatra kész. A Garmin Varia Radar RTL510 egy valóban igazán praktikus kiegészítő minden olyan kerékpáros számára, aki szeretné maximalizálni a saját biztonságát biciklizés közben.

Méretek:
9,86 × 3,96 × 1,97 cm

Tömeg:
71 g


Paraméterek

Kód:  PPvaria510
Termékszám:  010-01951-00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15