Oldal frissítése

Garmin Tactix Bravo sport karóra

Garmin Tactix Bravo sport karóra

A Garmin Tactix Bravo egy okos GPS karóra, amelyet elsősorban taktikai tréningre és szabadtéri navigációra terveztek. A prémium minőségű anyagok, tükröződésgátló felület és zafírüveg használata által nem kell tartania attól, hogyan élje túl szélsőséges körülmények között. Természetesen vannak benne beépített GPS / GLONASS és ABC (barométer, iránytű) vevők is. A kettős koordinátarendszer mód használatával egyidejűleg megjelenítheti a két koordináta-rendszer értékeit ugyanazon a képernyőn. A kiváló megjelenítés az 1,2 colos színes Chroma kijelzőnek köszönhető, amely nagy felbontású, 218 × 218 képpontos, és kiválóan olvasható még napfényben is. Az óra hosszú távú működéséről egy újratölthető Li-Ion akkumulátor gondoskodik, melynek kapacitása 300 mAh, így minimum 20 órán át (ha a GPS engedélyezve van), de legfeljebb 6 hétig (okos üzemmódban) használható.

Legfontosabb jellemzői

  • Matt tükröződésmentes felület
  • Chroma kijelző sapphire üveggel
  • EXO antenna a minőségi adatvitel érdekében
  • TracBack és Jumpmaster funkciók
  • Duál koordinátarendszer mód
  • Számos fejlett funkció edzéshez
  • Masszív és robusztus kialakítás

Sokféle kapcsolódási mód

A Garmin Tactix Bravo órák számos vezeték nélküli technológiával büszkélkedhetnek egyéb, közelben lévő készülékek párosításához. Támogatja az ANT + technológiát, amely lehetővé teszi az egyéb fittness tartozékok (pulzus, hőmérséklet és wattmérő, kadencia, MOXY, és így tovább) vagy egy Garmin kamera csatlakoztatását. Természetesen Bluetooth technológiával is csatlakozhat okostelefonokhoz (SMART értesítési támogatás), de vezeték nélküli kapcsolatú WiFi modul is rendelkezésre áll a Garmin Connect IQ alkalmazás eléréséhez.

TracBack funkció és Jumpmaster

A TRACBACK funkció segítségével könnyedén visszatérhet a letért útvonalról a kiindulási ponthoz, vagy navigálhat egy korábban ismeretlen útvonalon. Minden útvonalon legfeljebb 10 000 jelölt pont áll rendelkezésre. A JUMPMASTER funkciót pedig olyan ejtőernyősök számára tervezték, akik ugrás közben előre meghatározott pozícióban szeretnének navigálni.

EXO antenna

Az antenna képes érzékelni a jeleket egyenetlen terepen vagy a levegőben is. Az antenna rozsdamentes acélból készült, edzett fényvisszaverő és fekete matt felületű, szénszálas kialakítással büszkélkedhet.

Garmin Connect IQ alkalmazás

 Az elmentett mérési adatok a tevékenység befejezése után megoszthatóak a Garmin Connect IQ training applikáció segítségével, így a különböző tevékenységek elemzése is elvégezhető. Természetesen az alkalmazás elérhetősége ingyenes. Létrehozhat egy online edzésnaplót is, melyet bárhol bármikor könnyedén elérhet. Ezenkívül a Garmin Connect IQ támogatja a karórák widgeteinek módosítását is.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kijelző

Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Tömeg 80,5 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Szenzorok és hardver Rezgés, Iránytű, Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Síelés, Úszás, Triatlon, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Távolság, Útvonalrögzítés, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó
Smart funkciók Ébresztőóra, Stopper

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 504 óra (21 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 336 óra (14 nap)
Tárhely kapacitása 0 GB
Kód:  SKG070f9
Termékszám:  010-01338-0B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10