Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Garmin Instinct Red

5 3 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Instinct Red

Ellenálló és hosszú üzemidejű okosóra

A Garmin Instinct intelligens szabadtéri GPS óra keményített polimerből készült robusztus kialakítással büszkélkedhet, amely ellenáll a magas és az alacsony hőmérsékletnek, a behatásoknak és a párának is. Tartós kialakításával még az igazán extrém körülmények sem jelentenek neki problémát, mindamellett lenyűgöz meglepően alacsony, 52 grammos tömegével. Az óra előlapját egy nagy felbontású, fekete-fehér kijelző uralja, amelyet edzett üveg fed. A számlapot még közvetlen napfényben is könnyen elolvashatod és tisztán jeleníti meg a navigációs adatokat, a mért értékeket vagy az okostelefonod értesítéseit.


A Garmin Instinct Red okosóra főbb jellemzői


  • Tartós ház, amely megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak
  • Vízálló 100 méter mélységig (10 ATM)
  • Beépített optikai pulzusmérővel
  • GPS, GLONASS, GALILEO támogatással
  • A hét napja, stopper, ébresztőóra és világítás
  • Értesítések fogadása okostelefonról
  • TrackBack funkció a navigációhoz
  • 3 tengelyes iránytű, barometrikus magasságmérő, gyorsulásmérő, hőmérő
  • Sportprofilok futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, túrázáshoz, hegymászáshoz, síeléshez, evezéshez stb.
  • ANT+ vezeték nélküli interfész külső érzékelőkhöz
  • Ingyenes Garmin Connect edzőnapló áll a rendelkezésedre
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 2 hét okosóra módban (16 óra GPS módban)

Kiváló ergonómia

Kiváló ergonómia

Az óra szilikon szíja a kényelmes viseletet és a könnyű karbantartást szolgálja. A Fenix 5 sorozat többi modelljével ellentétben ez az óra nem a QuickFit gyorsan cserélhető szíjrendszerrel érkezik, azonban, hogyha eltávolítod az óra szíját, a fennmaradó tengelyre nyugodtan felhelyezhetsz a Fenix 5 órák esetében is használt 22 mm-es QuickFit szíjat. Az újratölthető Li-ion akkumulátor akár két hetes üzemidőt biztosít okosóra üzemmódban és akár 16 órás működést bekapcsolt GPS módban.

Napi tevékenységek nyomon követése

Napi tevékenységek nyomon követése

A karóra számos értéket megmér a mindennapos aktivitásod során, mint például a megtett lépések száma vagy a megtett távolság, megmászott emeletek és az elégetett kalória száma, a mindennapos pulzusmérés, az alvás minősége, terhelésszint stb. Ezeket a mért adatokat továbbíthatod a Garmin Connect edzőnapló felületére, ahol áttekintheted a mindennapos összegzéseket.

Navigáció a terepen

Navigáció a terepen

Az óra lehetővé teszi, hogy rögzíts egy előre megtervezett útvonalat, illetve hogy közben navigálj is. Mindezt egy vaktérképen jeleníti meg a főbb csomópontokat (waypoints) megjelölve. A TrackBack funkció megbízhatóan vezet vissza az utazásod kezdetéhez, azaz a kiindulópontodhoz. Okostelefonnal párosítva a LiveTrack funkcióval kiválaszthatod az egyes ismerőseidet, hogy valós időben kövessék nyomon az aktuális tartózkodási helyedet. Ezeket az útvonalakat az ingyenesen elérhető BaseCamp illetve Garmin Explore platformokon tervezheted meg.

Sporttevékenységek

Sokoldalú sporthasználat

A beépített GPS vevőegységgel és gyorsulásmérővel az óra képes számos sporttevékenységet nagy részletességgel mérni. Az előre beállított profilokat használhatod például a futás, sétálás, túrázás, hegymászás, kerékpározás, medencében úszás, szabadban úszás, síelés, snowboardozás, evezés és rengeteg más sporttevékenység során. Emellett rendelkezésedre áll az intervall edzés lehetősége, illetve az óra figyelmeztet a különböző pulzustartományokban is. A vízálló kialakításának köszönhetően biztonságosan magaddal viheted a zuhanyozáskor vagy akár úszhatsz is egyet vele a medencében vagy a szabadban is.

Okos értesítések

Okos értesítések

Miután párosítottad a karórát a Bluetooth vezeték nélküli interfészen keresztül az okostelefonoddal, az óra kijelzőjén tekintheted meg a bejövő hívásokról és SMS üzenetekről szóló értesítéseket. Az óra a bejövő híváskor a hívófél nevét és telefonszámát is megjeleníti, amely rendkívül hasznos, hogyha a telefonod épp nincs kéznél. Hasonlóképpen, bejövő SMS üzenet fogadásakor a feladó nevét és az üzenet elejét mutatja a kijelzőn.

Kompatibilitás más eszközökkel

Kompatibilitás más eszközökkel

A Garmin Instinct okosórát vezeték nélkül csatlakoztathatod más eszközökhöz és érzékelőkhöz is, amelyek ezáltal új funkciókat kínálnak, illetve amelyeket ezáltal irányíthatsz az órád segítségével. Például párosíthatod az órát a VIRB akciókamerával, a Xero lézeres távolságmérővel, az Atemos kutyakövető eszközével, az InReach mini műholdas kommunikátorral stb. Emellett olyan külső érzékelőket is csatlakoztathatsz az órához, mint például a mellkaspántos pulzusmérő érzékelő, a kerékpáros gyorsaság és erőnlét mérő vagy a Tempe külső hőmérsékletmérő.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző típusa Transzflektív MIP
Üveg Kémiailag edzett

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Standard ellenállás MIL-STD 810G
Vezérlés módja Gombvezérlés
Tömeg 52 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, ANT+, GPS
Szenzorok és hardver Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Környezeti hőmérséklet mérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Stressz-szint mérése, Rendszeres folyadékbevitel, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Navigáció, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alkalmazásbolt, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Outdoor funkciók

Értesítések és hívások

Üzenetek Előre beállított válaszok az üzenetekre

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 336 óra (14 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 336 óra (14 nap)
Tárhely kapacitása 0,02 GB
Kód:  HUGinst02
Termékszám:  010-02064-02
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15