Oldal frissítése

Garmin HRM TRI pulzusszám

4,5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin HRM TRI pulzusszám

A Garmin HRM-Tri szívritmusmérő egy nagyszerű eszköz arra, hogy sportolás közben monitorozza szívritmusát. A modellt kifejezetten triatlonistáknak tervezték. Ez a Garmin legkisebb és legkönnyebb szívritmusérzékelő eszköze. A HRM-Tri egy mellkaspánt, amely csúszásgátlós kialakításának köszönhetően mindig a helyén marad. Intenzív sportolás vagy dinamikus mozgás közben, vízben és a szárazföldön egyaránt. A mért adatok és információk automatikusan tárolódnak az eszközön és akár kompatibilis sportórákra is továbbküldhetőek. A HRM-Tri ezen kívül megfelelő sportórához kapcsolva futás közben képes követni a talajérintési időt, a függőleges oszcillációt és az ütemet is. A készülék cserélhető CR2032 akkumulátorral működik, amely akár 18 hónapon át használható. Nem beszélve az övről, amely akár 20 órányi úszás adatait képes rögzíteni.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli pulzusmérő testmozgáshoz, főleg triatlonistáknak
  • A HRM-Tri belső felülete teljes hosszában csúszásgátló
  • Három rugalmas elemmel állítható hosszúság
  • Az adatok folyamatosa tárolása sportóráján vagy az eszköz saját memóriájában
  • CR2032 akkumulátor

Könnyű beállítás

A mellkaspánt hossza három, szabályozható méretű elasztikus elem segítségével állítható, az Ön saját igényeinek megfelelően. A szenzorok a hagyományos mellkaspántoknál ismert módon használhatók. Az érzékelő bekapcsolásával párosításra kerülnek és az óra jelzi az aktuális pulzusszámát amíg a víz alá nem merül.
Kompatibilis sportórák: Forerunner 920XT, Fenix3, Epix

 

Paraméterek

Kapcsolódás

Kapcsolódás ANT+
Kód:  SKG097a3
Termékszám:  010-10997-09
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20