Oldal frissítése

Garmin HRM SWIM

4,5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin HRM SWIM

Ezen vezeték nélküli Garmin HRM SWIM szívritmus érzékelő egy nagyszerű segédeszköz, ugyanis használatával sportolás során betekintést nyerhet szívműködésébe. Az érzékelő mellkaspánt formáját ölti, amely a csúszásbiztos kialakításnak köszönhetően bukfenc, bukóforduló és faltól történő elrugaszkodás esetén sem mozdul el. A mért adatok automatikusan a memóriában kerülnek tárolásra, amelyek a medencét elhagyva továbbítódnak a kompatibilis sportórába. A készülék cserélhető CR2032 elemet használ, amely akár 18 hónap élettartammal bír és maga a mellkaspánt akár 20 óra edzés időtartam rögzítésére képes.

Legfontosabb jellemzők

  • Úszásra tervezett vezeték nélküli szívritmus érzékelő
  • HRM SWIM csúszásmentes belső rész a teljes hossz mentén
  • Állítható méret a három elasztikus rész segítségével
  • Az adatok folyamatos tárolása az órában vagy a saját memóriában
  • CR2032

Egyszerű állíthatóság

A mellkaspánt nagysága a rendelkezésre álló 3 különböző méretű, cserélhető elasztikus rész segítségével módosítható, így mindenki megtalálja a számára megfelelő méretet. Maga az érzékelő használata megegyezik a hagyományos mellkaspántok használatával. A sportteszter bekapcsolását követően megtörténik azok összekapcsolódása, majd az óra kijelzőjén a merülésig az aktuális szívritmus érték jelenik meg.

Kompatibilis sportteszterek: Forerunner 920XT, Forerunner 735XT, Fenix3, Epix

 

Paraméterek

Kapcsolódás

Kapcsolódás ANT+
Kód:  SKG097a2
Termékszám:  010-12342-00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20