Oldal frissítése

Garmin HRM-Tri szívritmus

-41%
54 190 Ft
31 790 Ft
25 030 Ft áfa nélkül

Garmin HRM-Tri szívritmus

A Garmin HRM-Tri szívritmusmérő nagyszerű eszköz arra, hogy sportolás közben monitorozza szívritmusát. Az érzékelőt kifejezetten triatlonistáknak tervezték, ez a Garmin legkisebb és legkönnyebb szívritmusérzékelő eszköze. A HRM-Tri egy mellkaspánt, mely csúszásgátlós kialakításának köszönhetően stabilan a helyén marad intenzív sportolás, dinamikus mozgás közben is, a vízben és a szárazföldön egyaránt. 
A mért adatok és információk automatikusan tárolódnak, és a kompatibilis sportórákra továbbítódnak. Ezenkívül a HRM-Tri megfelelő sportórához kapcsolva futás közben követi a talajérintési időt, a függőleges oszcillációt és az ütemet is. A készülék cserélhető CR2032 eleme legfeljebb 18 hónapon át használható, az öv pedig akár 20 órányi úszás adatait képes rögzíteni. 

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli pulzusmérő testmozgáshoz, főleg triatlonistáknak
  • A HRM-Tri belső felszíne teljes hosszában csúszásgátló
  • Három rugalmas elemmel állítható hosszúság
  • Adatok folyamatosa tárolása sportóráján vagy az eszköz memóriájában
  • CR2032 akkumulátor

Egyszerűen állítható

A mellkaspánt hossza három szabályozható méretű elasztikus elem segítségével állítható az egyéni igényeknek megfelelően. A szenzorok a hagyományos mellkaspántoknál ismert módon használhatók. Az érzékelő bekapcsolásával párosításra kerülnek, és az óra kijelzi aktuális pulzusszámát amíg víz alá nem merül.
Kompatibilis sportórák: Forerunner 920XT, Fenix3, Epix

 
4,7
128 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Kapcsolódás

Kapcsolódás ANT+
Kód:  PP5779d92
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  010-10997-09
Linkek: Gyártó honlapja:
WEB5