Oldal frissítése

Garmin Fenix ??5S Sapphire Rose Gold Optic White Band

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix ??5S Sapphire Rose Gold Optic White Band

Garmin Fenix 5S Sapphire Rose Gold luxus sport karóra


Fenix5

A megjelenés megtévesztő

Senkit se tévesszen meg a karóra visszafogott külleme, hiszen a szerény kialakítás mögött egy lenyűgöző okosóra rejlik, amely kifejezetten sportoláshoz készült. A Garmin Fenix ??5 érzékeny GPS/GLONASS technológiával lett felszerelve. Az acél EXO antenna pedig a színes Chroma kijelző körül található, amely ráadásul mindig bekapcsolt állapotban van. A karóra üzemideje 12 nap.


Fenix5

A napi tevékenységek monitorozása

A Fenix 5 segítségével az egész napját szemmel tarthatja. Lehetősége van például arra, hogy beállítson egy napi célértéket, nyomon kövesse a megtett lépéseit, vagy megjelenítse, aznap épp hány kalóriát égetett el. A Garmin Connect webes felület lehetővé teszi teljesítménye kielemzését és összehasonlítását.



Az óra megjelenése és kialakítása

A Garmin Fenix ??5 egy 1,2" széles, kör alakú, 240 x 240 pixeles színes kijelzővel rendelkezik. A piacon fellelhető más okosórákkal szemben, kijelzője napfényes időben is kiválóan olvasható.

Fenix5

Edzésterv funkció

A Fenix ??5 az egyik legjobban felszerelt karóra a piacon, amely ráadásul edzés funkcióval is rendelkezik. Így hozzáférhet a különböző szívritmus riasztási beállításokhoz, de futásidőt, távolságot és teljesítményt is mérhet vele. Futáshoz vagy kerékpározáshoz előre elkészített edzéstervek is a rendelkezésére állnak.

Fenix5


Fenix5

Úszáshoz és síeléshez

A beépített érzékelőknek és a nagy ellenállóképességének köszönhetően akár úszás közben is mérheti a teljesítményét. A megtett távolságot, a SWOLF értéket, a hatékonyságot, csapások számát és az úszás stílusát pedig egyenként kielemezheti. A Fenix ??5 ráadásul a téli sportok szerelmeseit sem hagyja faképnél. Sífutáshoz és lesikláshoz egyaránt használható. A beépített barométernek köszönhetően képes elkülöníteni a síelést a felvonón eltöltött időtől.


Fenix5

Vezeték nélküli kapcsolat

A Fenix ??5 Bluetooth-kapcsolaton keresztül képes csatlakozni Android és iOS operációs rendszert használó telefonokhoz. Sőt, hívásokat is képes megjeleníteni. A beépített WiFi-nek hála, adatokat továbbíthat és a számítógép vagy a telefon bekapcsolása nélkül frissítheti a szoftverét. Az ANT+ technológia elsősorban fitness kiegészítők csatlakoztatásához használható.


A Garmin Fenix ??5S Sapphire Rose Gold jellemzői

  • Szívritmus monitor egy stílusos karórában
  • Ézékeny GPS/GLONASS technológia
  • Előre elkészített edzéstervek
  • Bluetooth kapcsolat, Wi-Fi, ANT+
  • Garmin Connect online napló

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kijelző

Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Acél
Tok színe Rózsaarany
Tömeg 67 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Szenzorok és hardver Rezgés, Iránytű, Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Síelés, Úszás, Triatlon, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Menstruációs ciklus nyomon követése
Smart funkciók Ébresztőóra, Stopper

Software

Alkalmazás nyelve Cseh

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 216 óra (9 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 216 óra (9 nap)
Tárhely kapacitása 0 GB
Kód:  SKfenix5sr
Termékszám:  010-01685-17
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15