Oldal frissítése

Garmin Fenix 5S Plus Sapphire, Black - Black Band

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 5S Plus Sapphire, Black - Black Band

Ikonikus sport- és outdoor GPS órák

Az intelligens és sokoldalú Garmin Fenix 5X Plus sportóra ötvözi az okosóra-, a sport-, az outdoor és a navigációs funkciókat. Az óra részletesen méri és értékeli a sportágak széles skáláját, beleértve a futást, a kerékpározást, a síelést, az úszást, a triatlont, a golfot és egyebeket. A képernyőn részletes színes térképek jeleníthetők meg, amelyekkel az óra képes megtervezni az útvonalat a folyamatban lévő tevékenységszempontjából. A Garmin Pay segítségével hozzáadhatod a hitelkártyádat az órádhoz, és használhatod az érintés nélküli terminálokon történő fizetésnél. A beépített MP3-lejátszó vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatón keresztül játszik le zenét. Újdonság a vér oxigéntartalmának mérése a hegyi környezetben való regeneráció és jobb akklimatizáció figyelemmel kísérése érdekében. Ezenkívül hihetetlen üzemidőtkínál, akár 20 napig egyetlen feltöltéssel, intelligens nézet módban, vagy akár 33 órát végig bekapcsolt GPS mellett.


A Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black okosóra legfontosabb jellemzői

  • Fekete QuickFit szíj - gyors és egyszerű csere
  • 1.2“ Chroma kijelző
  • Vízálló 100 m mélységig (10 ATM)
  • Holdfázis, ébresztőóra, stopperóra, a hét napja és kettős idő
  • Térkép és navigációs funkciók, topográfiai térkép egész Európában
  • A napi aktivitás, a pulzus, a stressz szint és az alvás minőségének figyelemmel kísérése
  • Értesítések megjelenítése a telefonról
  • Zenelejátszás - 500 dalnyi belső tárhely
  • lehetőség külső érzékelők csatlakoztatására ANT+ vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • Beépített iránytű, magasságmérő, hőmérő
  • Mozgásérzékelő, giroszkóp
  • Garmin Pay érintés nélküli fizetések
  • Garmin Connect mobilalkalmazás (Android, iOS)
  • Méretek: 47 × 47 × 16 mm

Cserélhető szíj

Sporthoz és alkalomra

A Garmin Fenix 5X Plus óra első ránézésre lenyűgöz prémium anyagokat és minőségi szíjat kínáló sikeres dizájnjával. A kezedben lévő óra nemcsak  sport vagy szabadtéri tevékenységek során, hanem a nap folyamán, a munkahelyen vagy akár alkalmakon is jól mutat. Az óra alapkivitelben sport szilikon szíjjal van felszerelve, amelyet speciális rögzítő mechanizmussegítségével gyorsan és egyszerűenkicserélhetsz egy stílusos bőr vagy fém szíjra. 

A napi aktivitás figyelemmel kísérése

A napi aktivitás figyelemmel kísérése

Számos integrált érzékelőnek köszönhetően nyomon követheted pulzusodat, a lépések számát, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat vagy az alvás minőségét. Egyéb külső érzékelők vezeték nélkül csatlakoztathatók az órához, pl. mellkasszíjjal történő pulzusérzékeléshez, a futásdinamika, a sebesség, a sebesség és a kerékpárosok teljesítményének érzékeléséhez, hőmérséklet-érzékelőkhöz stb.

sportprofilok

Egyéni sportprofilok

Az óra előre meghatározott profilokat kínál számos sporttevékenységhez, mint pl. futás, kerékpározás, úszás, síelés, gyaloglás, túrázás, golf, evezés és még sok más. Minden profilnak megvan a maga funkciója és egyedi beállításai. A medencében úszva az óra észleli az úszásmintát, síelés közben pedig automatikusan szünetelteti astoppert a felvonón való utazás közben.

Group Track funkció

Group Track funkció

Az intelligens Group Track funkciónak köszönhetően valós időben figyelemmel kísérheted az expedíció valamennyi tagjának helyzetét,  és pontos áttekintést kaphatsz aktuális helyzetükről. Biztos lehetsz abban, hogy az expedíció vagy a verseny során egyetlen tag sem veszik el, és az expedíció komplikációk nélkül zajlik. Az órával vezérelheted vagy feltöltheted a Garmin akciókamerákat tevékenységközben. 

GPS navigáció

Ideális terepre is

Az órán a tökéletesen olvasható, ugyanakkor gazdaságos, nagy felbontású, 1,2" átlójú Chroma kijelző dominál. Az energiát egy újratölthető Li-Ion akkumulátor biztosítja 20 napos okosóra-üzemmóddal, és akár 33 óra működéssel végig bekapcsolt GPS mellett, vagy akár 70 óra UltraTec módban. Az érzékeny GPS / GLONASS / Galileo vevőnek köszönhetően sűrű erdőben sem veszíti el a jelet, és a kijelzőn megjelenő részletes térkép isbiztonságosan eljuttat az úticélhoz és haza. Rendelkezésre áll egy háromtengelyes elektromágneses iránytű dőléskompenzációval, hőmérő és barometrikus magasságmérő, automatikus kalibrációval a GPS szerint

Garmin Connect alkalmazás

Garmin Connect edzésnapló

Garmin Connect edzésnapló egy nagyszerű eszköz, amelyet az órával megkapsz. A Garmin Connect mobil vagy webes alkalmazásként használható. A Garmin Connect képes biztonsági másolatot készíteni, értékelni és megosztani azokat az adatokat, amelyeket az óra napközben vagy sporttevékenységek során mér. Szeretnéd megtudni a pihenő pulzust, a VO2Max szerinti teljesítményt, ellenőriznie a súlyodat, megtudni, mennyit használod a sporteszközöket, vagy megosztanád kedvenc útvonalait és helyeit barátaival? Ez a Garmin Connect segítségével gyerekjáték.

érintés nélküli fizetések

Garmin Pay érintés nélküli fizetések

A Fenix 5X Plus okosóra fel van szerelve az érintés nélküli fizetések támogatásával, a Garmin Pay segítségével, ennek köszönhetően megadhatod a bankkártyád adatait, és kényelmesen fizethetsz az üzletben a csuklóddal bankkártyád vagy telefonod nélkül is. A Garmin Pay szolgáltatást a bankodnak támogatnia kell. 

Garmin Connect

Könnyű csatlakoztathatóság

Könnyen csatlakoztathatod az órát a számítógéphez USB-csatlakozón keresztül, vagy vezeték nélkül WiFi hálózaton keresztül. Az óra Bluetooth vezeték nélküli interfészen keresztül kommunikál a mobil eszközökkel. Az óra csatlakoztatható más Garmin készülékekhez is, például a Varia kerékpárradarokhoz, a VIRB akció kamerákhoz vagy az inReach mini készülékhez, amelyeket így kényelmesen, távolról is irányíthatsz.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,2 "
Kijelző típusa Transzflektív MIP
Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Acél
Tok színe Fekete
Tömeg 69 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
NFC fizetési típus Garmin Pay
Szenzorok és hardver Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Menstruációs ciklus nyomon követése
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Stopper

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Tárhely kapacitása 16 GB
Kód:  HUGfenix5p02
Termékszám:  010-01987-03
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15