Oldal frissítése

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black, Black Band

5 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black, Black Band

Ikonikus szabadidő és sportóra GPS-el

A Garmin Fenix 5 Plus sokoldalú és intelligens sportórái egy készülékben egyesítik a sport-, az okos-, a szabadtéri- és a navigációs funkciókat. Az óra nagy részletességgel méri és értékeli ki a széles választékú elérhető sporttevékenységeket, amely magában foglalja a futást, kerékpározást, síelést, úszást, triatlont, golfozást és sok mást. A részletgazdag színes térképet megjelenítheted az óra kijelzőjén, így a készülék megtervezheti az utadat a tevékenységed alapján. A Garmin Pay szolgáltatás segítségével beépítheted a bankkártyádat az okosórádba és használhatod azt az érintés nélküli fizetéshez a termináloknál. A beépített MP3 lejátszóval kedvenc zenéidet a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatókon élvezheted. A modell esetében újdonságnak számít a vér oxigéntartalmának mérése, amely előnyös a regenerálódás nyomon követésében és elősegíti a jobb akklimatizációt a hegyvidéki környezetben. Továbbá az óra hihetetlen, akár 20 napos akkumulátor üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel az okosóra üzemmódban, vagy akár 33 órás üzemidőt bekapcsolt GPS esetén.


A Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black okosóra főbb jellemzői

  • QuickFit fekete szíj - gyorsan és egyszerűen cserélhető
  • 1,2" méretű Chroma kijelző
  • Vízálló 100 méter mélységig (10 ATM)
  • Akár 20 napos üzemidő smartwatch módban, akár 33 óra bekapcsolt GPS-el
  • Holdnaptár, ébresztőóra, stopper, a hét napja és kettős időkijelzés
  • Térkép és navigációs funkciók, Európa topográfiai térképe
  • Figyelemmel kíséri a napi aktivitást, a pulzusszámot, a terhelést és az alvásminőséget
  • A telefon értesítéseinek megjelenítése
  • Zenelejátszás - belső tárhely 500 dalnak
  • Külső érzékelők csatlakoztatása ANT+ vagy Bluetooth segítségével
  • Beépített iránytű, magasságmérő, hőmérő
  • Több mint 30 sportprofil a tevékenységek méréséhez és értékeléséhez
  • Mozgásérzékelő, giroszkóp
  • Garmin Pay érintés nélküli fizetés
  • Garmin Connect mobilalkalmazás (Android, iOS)
  • Méretek: 47 x 47 x 16 mm

Eltávolítható szíj

Sportoláshoz és társaságba

A Garmin Fenix 5 Plus óra karcsú kialakításával nyűgöz le igazán, amelyet prémium anyagok és minőségi szíj felhasználásával készítettek el. Ez az óra nemcsak sportolás vagy szabadtéri tevékenységek alkalmával mutat jól a karodon, hanem a hétköznapokban, munkában vagy társasági események alkalmával is. A karóra egy sportos szilikon szíjjal érkezik, amelyet a különleges mechanizmusnak köszönhetően gyorsan és könnyedén kicserélhetsz egy stílusos bőr vagy fém szíjra.

Tevékenységek nyomon követése

Napi tevékenységek nyomon követése

Az intelligens Group Track funkciónak hála valós időben követheted nyomon a csapatod minden tagját, így mindig pontosan tudni fogod az aktuális tartózkodási helyüket. Ez gondoskodik arról, hogy egyetlen csapattag se tévedjen el az expedíció vagy a verseny alatt, tehát minden zökkenőmentesen zajlik majd le. Ezzel az órával emellett irányíthatod a Garmin akciókamerákat vagy akár újra is töltheted őket használat közben.

Vízálló kialakítás

Egyéni sportprofilok

Az óra előre meghatározott profilokat kínál számos olyan sporthoz mint például a futás, kerékpározás, úszás, síelés, sétálás, túrázás, golfozás, evezés és még sok más. Minden egyes profil saját funkciókkal és egyedi beállításokkal rendelkezik. Amikor például a medencében úszol, az óra felismeri az úszásnemet, ha pedig síelsz, automatikusan megállítja a stoppert, amíg a felvonón ülsz.

Group Track funkció

Group Track funkció

Az intelligens Group Track funkciónak hála valós időben követheted nyomon a csapatod minden tagját, így mindig pontosan tudni fogod az aktuális tartózkodási helyüket. Ez gondoskodik arról, hogy egyetlen csapattag se tévedjen el az expedíció vagy a verseny alatt, tehát minden zökkenőmentesen zajlik majd le.

Fejlett navigáció

Ideális a terepen

Az órát egy kiválóan olvasható és gazdaságos működésű, 1,2" méretű magas felbontású Chroma kijelző uralja. A tápellátásról Li-Ion újratölthető akkumulátor gondoskodik. Az okosóra üzemmódban 20 napot bír, míg bekapcsolt GPS-el az üzemidő 33 órát jelent, az UltraTec módban pedig 70 óráig bírja a készülék. Az érzékeny GPS/GLONASS/Galileo vevőegységgel még a sűrű erdőben sem veszíted majd el a jelet, a kijelzőn megjelenő részletgazdag térkép pedig biztonságosan elvezet a célodhoz, majd azt követően a visszaúton is hazáig. Az óra egy háromtengelyes, billenéskiegyenlítéssel ellátott elektromágneses iránytűvel rendelkezik, és természetesen nem hiányozhat róla a hőmérő, a barometrikus magasságmérő vagy az automatikus GPS kalibrálás sem.

Okostelefon értesítései

Garmin Connect edzőnapló

A Garmin Connect edzőnapló egy rendkívül hasznos eszköz, amely az órádon található. A Garmin Connect funkciót használhatod mobilos vagy webes alkalmazásként is. Ez a funkció képes az óra által napközben vagy a sporttevékenységek közben mért értékek mentésére, kiértékelésére vagy megosztására is. Kíváncsi vagy a pulzusodra nyugalmi állapotban, a VO2Max teljesítményedre, szeretnéd figyelemmel kísérni a súlyod alakulását, érdekel, hogy milyen hatékonysággal használod a sportfelszereléseket, esetleg szeretnéd megosztani a kedvenc útvonaladat vagy kedvenc helyedet a barátaiddal? Mindez gyerekjáték a Garmin Connect segítségével.

Érintés nélküli fizetés

Érintés nélküli Garmin Pay

A Fenix 5 Plus okosóra támogatja a Garmin Pay érintés nélküli fizetést, ami azt jelenti, hogy a bankkártya adataid megadása után kényelmesen fizethetsz a boltokban a csuklód érintésével a mobiltelefonod és a bankkártyád nélkül is. Ehhez továbbá az is szükséges, hogy a bankod támogassa a Garmin Pay szolgáltatást.

Bluetooth kapcsolat

Könnyű csatlakozás

Az órát könnyedén csatlakoztathatod a számítógépedhez USB vagy vezeték nélküli WiFi hálózat segítségével. A mobiltelefonnal a Bluetooth vezeték nélküli interfészen keresztül kommunikál. Továbbá lehetőséged van az órát több további Garmin eszközhöz csatlakoztatni, mint például a Varia kerékpáros radar, a VIRB akciókamerák vagy az inReach mini, mindezeket kényelmesen irányíthatod távolról.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Acél
Tok színe Fekete
Tömeg 86 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
NFC fizetési típus Garmin Pay
Szenzorok és hardver Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Menstruációs ciklus nyomon követése
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Stopper

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 288 óra (12 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 288 óra (12 nap)
Tárhely kapacitása 16 GB
Kód:  HUGfenix5p08
Termékszám:  010-01988-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15