Oldal frissítése

Garmin Edge 830

4,8 14 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Edge 830

A navigáció már elengedhetetlen része mindennapi életünknek, és rendkívül megkönnyíti az utazást. Az előnyös kerékpáros Garmin GPS navigáció miután kiválasztod a címet, részletes útvonalat mutat az optimális útvonallal kapcsolatban, és részletes utasításokkal segít az odajutásban. Többé nem kell aggódnod a papírtérképek vagy a komplikált útvonalak miatt. A kiválóan olvasható 2,6" méretű kijelző kiválóan ábrázolja az útvonalat. A GPS navigáció egy olyan akkumulátorral rendelkezik, amelynek üzemideje 20 óra, amely alkalmas a hosszú túrákhoz is.

GPS navigáció Garmin Edge 830 Lifestyle
GPS navigáció Garmin Edge 830 ...

Az ismert Garmin Edge 830 GPS navigáció alapvető tulajdonságai

  • Az ismert Garmin kerékpáros GPS navigáció megtalálja a kiválasztott célállomáshoz vezető optimális útvonalat
  • A kiválóan olvasható kijelző mérete: 2,6"
  • A GPS navigáció akkumulátorának üzemideje: 20 óra
  • Az esővel szemben is ellenálló vízálló kialakításnak köszönhetően
  • Az alábbi modern funkciókkal rendelkezik: 3D-s épületek, kadencia mérése, magasságmérő, hőmérő, útmegjegyzés, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, tréningnapló, átlagsebesség, aktuális sebesség, pulzusszám mérő és kalóriaszámítás
  • A csomagot az alábbiak alkotják: kábel és tartó
  • A következő operációs rendszerrel kompatibilis: Android és iOS
  • Az eszközödhöz Bluetooth, WiFi, ANT+ és USB segítségével kapcsolhatod
  • A tok színe: fekete

A célállomás elérése a modern funkciók segítségével gyerekjáték lesz

Az előnyös Garmin GPS navigáció modern funkciói segítenek a hatékony munkában. A kijelzőn megjelenő aktuális sebesség- és menetidő-adatok segítenek megtervezni az útvonalat és pontosabban megbecsülni az érkezési időt. Az esőálló kialakítás lehetővé teszi, hogy zavartalanul használd a navigációt még esős időben is. A 3D épületmegjelenítés lehetővé teszi, hogy a felhasználók jobban átlássák a környezetüket. Amint elindulsz, a mozgást érzékelve a GPS navigáció azonnal működésbe lép. Az áttekinthető kijelző segítségével nyomon követheted az utazás során eltelt időt és a megtett távolságot. Az átlagsebesség könnyen megállapítható, és feljegyezhető a GPS navigáció segítségébel. A beépített magasságmérőnek köszönhetően könnyen nyomon követheted, hogy milyen magasságot értél el az utazásod során. A beépített hőmérővel könnyen megtudhatod a levegő hőmérsékletét.

GPS navigáció Garmin Edge 830 ...
GPS navigáció Garmin Edge 830 ...

Soha nem téved el az úton

A megbízható Garmin navigáció a helyes útvonalon vezet, így kevesebb időt veszítünk és stresszelünk. Csak az úticélt kell megadni, a GPS navigáció minden mást elintéz. Az autós navigáció az alábbi operációs rendszerrel kompatibilis: Android és iOS.

GPS navigáció Garmin Edge 830 ...

GPS navigációval nyomon követheted a sportteljesítményed

A berendezésben van egy útvonal rögzítési opció is, amely segít az útvonal visszamenőleges átnézésében és kiértékelésében. A szívritmus érzékelő pontosan rögzíti a szívritmus adatait. Ha a testmozgást fogyás céljából végzed, akkor praktikusnak találod majd azt, hogy ez a készülék nyomon követi az elégetett kalóriákat. Ha szeretnéd fejleszteni a teljesítményedet, nyomon követni a fejlődésedet és új célokat kitűzni, az edzésnapló segít neked. Ez a műszer nyomon követi a lépésszámot, vagy a pedálozás sebességét is, így áttekintést ad az egyes túrák intenzitásáról.

GPS navigáció méretei:

82 × 50 × 20 mm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

78 g

Paraméterek

Méret

Szélesség 50 mm
Magasság 82 mm
Mélység 20 mm

Tömeg

Tömeg 78 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Kerékpározás

Tulajdonságok

Kijelző mérete 2,6 " (6,6 cm)
Tulajdonságok Vízálló

Funkciók

Funkciók 3D-s épületek, Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás

Felszerelés

Csomag része Kábel, Tartó

Térképek

Térképformátum IMG

Lokalizáció

Felület nyelve Angol

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kapcsolódás Bluetooth, WiFi, ANT+, USB

Tok színe

Tok színe Fekete

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kapcsolódás Bluetooth, WiFi, ANT+, USB
Adatátvitel Vezeték nélküli

Funkció

Funkció Biztonsági funkció, GPS, Kadencia mérése, Magasságmérés, Hőmérő, Autostart/stop, Értesítés mobilról, Útmegjegyzés, Kalóriaszámláló, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, Aktuális menetidő, GALILEO, GLONASS, Pulzusmérés, Max. sebesség, Tréningnapló

Akkumulátor élettartama

Átlagos akkumulátor üzemidő 15 óra

Méretek

Kijelző mérete 2,6 " (66,04 mm)
Magasság 82 mm

Tömeg

Tömeg 78 g
Kód:  HUGedg830
Termékszám:  010-02061-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20