Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Garmin Edge 530

4,8 19 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
109 790 Ft

Garmin Edge 530

A navigáció mindennapi eszközzé vált, és nagy mértékben segíti az utazást. A megbízható kerékpáros Garmin GPS navigáció a cím kiválasztása után alaposan bemutatja az optimális útvonalat, és részletes útmutatást is nyújt az odavezető úton. Az elavult papírtérképek és a nehezen megtanulható útvonalak feledésbe merülnek. A kiváló 2,6" méretű kijelző az útvonalat hibátlanul és részletesen mutatja be. A GPS navigáció olyan akkumulátort kapott, amelynek üzemideje 20 óra, ami tökéletesen megfelel a hosszú túrákhoz is.

GPS navigáció Garmin Edge 530 Lifestyle
GPS navigáció Garmin Edge 530 ...

A modern Garmin Edge 530 autós navigáció legfontosabb jellemzői

  • A praktikus Garmin kerékpáros GPS navigáció megállapítja az optimális útvonalat a kiválasztott célállomásig
  • A GPS navigáció kiválóan olvasható kijelzőjének mérete: 2,6"
  • A GPS navigáció akkumulátorának üzemideje: 20 óra
  • Az eső sem jelent problémát a vízálló kialakításnak köszönhetően
  • A következő hasznos funkciókkal rendelkezik: 3D-s épületek, kadencia mérése, magasságmérő, hőmérő, útmegjegyzés, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, tréningnapló, átlagsebesség, aktuális sebesség, pulzusszám mérő és kalóriaszámítás
  • A csomagban megtalálható még: kábel és tartó
  • A következő operációs rendszerrel használható: Android és iOS
  • Az eszközödhöz Bluetooth, WiFi, ANT+ és USB segítségével kapcsolhatod
  • A tok színe: fekete

A célállomás elérése a modern funkciók segítségével gyerekjáték lesz

A modern Garmin GPS navigáció temérdek hasznos funkcióval rendelkezik, amelyeket az utazások során kihasználhatsz majd. A kijelzőn megjelenik az aktuális sebesség és menetidő, ami hozzájárul a pontos útvonaltervezés és a pontos érkezési idő megbecsüléséhez. Az esőálló kialakításnak köszönhetően biztonságosan navigálhatsz esős időben is, anélkül, hogy aggódnál a berendezés meghibásodásáért. Az épületek 3D formátumban való megjelenítése elősegíti a felhasználók vizuális érzékelését és a tájékozódásuk javítását. A GPS navigáció azonnal észleli a mozgást és bekapcsol, amint elindulsz. Az utazásod alatti teljes időt és megtett távolságot az áttekinthető kijelzőn követheted nyomon. A GPS navigáció alkalmas az utazás során mért átlagsebesség rögzítésére. A beépített magasságmérőnek köszönhetően könnyen nyomon követheted, hogy milyen magasságot értél el az utazásod során. Az beépített hőmérő révén megtudhatod, milyen a hőmérséklet az autón kívül.

GPS navigáció Garmin Edge 530 ...
GPS navigáció Garmin Edge 530 Hátoldal

Soha nem téved el az úton

A neves Garmin navigáció a legcélszerűbb úton halad, kevesebb idő- és energiapazarlást eredményezve. Az úticél megadásakor a GPS navigáció a többi feladatot intézi helyetted. Az autós navigáció az alábbi operációs rendszerrel kompatibilis: Android és iOS.

GPS navigáció Garmin Edge 530 ...

Használd a GPS navigációt sportteljesítményed fejlődésének nyomon követésére

A berendezésben elérhető egy útvonal rögzítési lehetőség is, amely lehetővé teszi az útvonal visszamenőleges elemzését és kiértékelését. A szívritmus érzékelő megbízható adatokkal lát el a szíved aktivitásával kapcsolatban. Ha a testmozgást fogyás céllal végzed, akkor hasznosnak fogod találni azt, hogy ez a készülék rögzíti az elégetett kalóriákat. Ha szeretnéd fejleszteni a teljesítményedet, akkor hasznosnak találod majd azt, hogy az edzésnapló nyomon követi a fejlődésedet és segít új célokat kitűzni. Ez az eszköz nyomon követi a lépésszámot, vagy a pedálozás sebességét is, így áttekintést nyújt az egyes túrák intenzitásáról.

GPS navigáció méretei:

82 × 50 × 20 mm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

75,8 g

Paraméterek

Méret

Szélesség 50 mm
Magasság 82 mm
Mélység 20 mm

Tömeg

Tömeg 75,8 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Kerékpározás

Tulajdonságok

Kijelző mérete 2,6 " (6,6 cm)
Tulajdonságok Vízálló

Funkciók

Funkciók 3D-s épületek, Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás

Felszerelés

Csomag része Kábel, Tartó

Térképek

Térképformátum IMG

Lokalizáció

Felület nyelve Angol

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kapcsolódás Bluetooth, WiFi, ANT+, USB

Tok színe

Tok színe Fekete

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kapcsolódás Bluetooth, WiFi, ANT+, USB
Adatátvitel Vezeték nélküli

Funkció

Funkció Biztonsági funkció, GPS, Kadencia mérése, Magasságmérés, Hőmérő, Autostart/stop, Értesítés mobilról, Útmegjegyzés, Kalóriaszámláló, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, Aktuális menetidő, GALILEO, GLONASS, Pulzusmérés, Max. sebesség, Tréningnapló

Akkumulátor élettartama

Átlagos akkumulátor üzemidő 20 óra

Méretek

Kijelző mérete 2,6 " (66,04 mm)
Magasság 82 mm

Tömeg

Tömeg 75,8 g
Kód:  HUGedg530
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  010-02060-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05