Oldal frissítése

Garmin Edge 520 Bundle

5 2 értékelés

Garmin Edge 520 Bundle

Nagy rajongója vagy a természetben tett gyakori kerékpáros túráknak? Szeretsz mindenről áttekintést kapni? Ezzel a kerékpáros számítógéppel az összes információ közvetlenül megjeleníthető a kis, 200×265 pixel felbontású LCD kijelzőn. A készülék mérete 19 x 73 x 21 mm, tömege 60 gramm, és tökéletesen olvasható a kijelzője még erős napfényben is. Ne aggódj, ha rossz időjárásban sportolnál: a készülék vízálló. 

Legfontosabb jellemzői

  • Vízálló kerékpáros számítógép
  • Kis LCD kijelző, felbontása 265 x 200 pixel
  • Integrált barometrikus magasságmérő
  • Figyelemmel kíséri a szívfrekvenciát
  • Tudod hozzá csatlakoztatni a kiegészítők széles választékát
  • Az eredményeidet rögzíteni tudja egy naplóban

Közvetlenül a célba

Ezzel a készülékkel mindig a célba érsz, probléma nélkül, kényelmesen. A GPS és GLONASS rendszer képes lesz megtalálni téged még a rossz időjárás esetén, vagy sűrű erdőben is. Így mindig pontosan tudod majd, hogy hol vagy jelenleg, és hová tartasz. A termék könnyen csatlakozhat ANT+ képes érzékelőkhöz, például a Vector2-höz, Shimano DIA2-höz és továbbiakhoz is. Ez lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérd a szívműködésedet, kadenciát, és az aktuális sebességedet. A csomag tartalmazza a Premium övet is, amely figyeli a pulzusszámod. Az ntegrált barometrikus magasságmérő információt szolgáltat a tengerszint feletti magasságról vagy a relatív magasságról is. Végül, fontos megemlíteni, hogy a termék akár 15 óra működésre is képes egyetlen feltöltéssel. 

Tartalmaz egy sebesség- , szívritmus- és kadenciamérőt. Szintén minden bizonnyal hasznos kiegészítő a kerékpáros tartó, amely biztonságosan rögzíti a készüléket a kormányon.

Maximális csatlakozási lehetőségek

Párosítsd a számítógépet Bluetooth-on keresztül a mobiltelefonoddal, amelyen Android vagy iOS operációs rendszer fut, és vezetés közben is megkapod a bejövő SMS, e-mail vagy a nem fogadott hívások értesítéseit. Ezen felül figyelemmel tudod kísérni, és elemezni tudod az edzési céljaidat a Garmin Connect naplójával, amelybe megbízhatóan felkerül a teljesítményed a mobil alkalmazás segítségével. Így áttekintést kapsz a napi edzési rutinodról.

 

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Kadencia mérése, Magasságmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás

Felszerelés

Csomag része Tartó, Érzékelők

Tok színe

Tok színe Fehér

Hardver és szoftver

Adatátvitel Vezeték nélküli

Funkció

Funkció GPS, Kadencia mérése, Magasságmérés, Értesítés mobilról, Útmegjegyzés, Kalóriaszámláló, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Aktuális menetidő

Akkumulátor élettartama

Max. akkumulátor üzemidő 15 óra
Átlagos akkumulátor üzemidő 15 óra

Méretek

Szélesség 49 mm
Kijelző mérete 2,3 " (58,42 mm)
Magasság 73 mm
Mélység 21 mm

Tömeg

Tömeg 60 g
Kód:  SKG152a
Termékszám:  010-01369-00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05