Oldal frissítése

Frendo Flexi Fény

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Frendo Flexi Fény

Revolution jön utastér világítás, és akkor ott lesz. Bizonyára tudod, ha nincs megfelelő vagy kézi zseblámpa, miatt képtelenek használni mindkét kezét, vagy fényszóró. Tehát, mit csinál ebben az időben? A megoldás nagyon egyszerű. Ez összesen lámpa lógott a nyakában. 

legfontosabb jellemzői

  • összekötő flexibilis nyak mérkőzések
  • levehető zseblámpa
  • mód környezeti megvilágítás: a keskeny fókuszált erős fény ragyog a távolba
  • mód világítás a környező terület: széles kompakt kúp olvasás

Rugalmas és praktikus

Ennek a lámpának a változó nyak, amely lehetővé teszi, hogy tegye a nyaka köré, és egyszerűen beállíthatja, hogy hol ragyog. Tedd a flexi fény nyakában, és hogyan lehet kényelmes, hogy mindkét keze szabad, és érzik a súlyát a homlokomra.

Aby to nebylo málo, svítilna se skládá ze tří částí. Továbbá, az állítható torok, két lámpa van, amelyek közül az egyik célja, hogy kigyullad a távolság és a második olvasás. Ezeket a részeket is le, mert lámpákat lehet használni, mint egy kézi csatlakoztatása nélkül a torok vagy a nyak lehet lógni csak egy. Állítható nyak is lehet használni, mint egy praktikus állvány, amikor a zseblámpák létre egy elegáns asztali lámpa.

Műszaki adatok:

Szín:
kék cián

LED típusa:
1 x 0.25 W fehér LED + 2 × 5 mm-es fehér LED-ek

áramellátás:
1 x LR03 / AAA (a csomag tartalmazza)

méretek:
átmérő 23 mm
hossz 75 mm
Flexi hossza 50 cm

súly:
96 g (akkumulátorral)

Kód:  SPT1574
Termékszám:  3123718050031

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15