Oldal frissítése

FOX Soft Tapered Leader 3x12m Trans Khaki

5 2 értékelés

FOX Soft Tapered Leader 3x12m Trans Khaki

A zsinór a felszerelés elengedhetetlen kelléke. A pecabot és az orsó kiválasztása is rendkívül fontos, viszont ha a zsinór feladja a harcot, az bizony nagy bosszúságot okoz. A siker függ a horgászzsinór vastagságától a terhelhetőségétől, de a tartósságától, ill. a süllyedésétől is.

A tapasztalt horgászok már tudják, hogy egy alacsonyabb teherbírású zsinór is elégséges ahhoz, hogy nagyobb halak is a horogra akadjanak. A(z) FOX Soft Tapered Leader 3x12m Trans Khaki terhelhetősége 15,8 kg, tehát elsősorban a közepes méretű halak, mint például harcsa vagy vérengző makrahal horgászatára tervezték.

Kód:  NJVR002373
Termékszám:  NJVR002373
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20