Oldal frissítése

FOX Horizon X 3,6m 2.75lbs pontyozó bot vékony parafa

FOX Horizon X 3,6m 2.75lbs pontyozó bot vékony parafa

A Fox Horizon X az eredeti Horizon botokat hivatott leváltani, amely elképesztően kinőtte magát azon évek alatt, amíg értékesítettük. A fejlett karbon technológiának köszönhetően képesek voltunk az eredeti Horizon-t stílusában és teljesítményében egy következő szintre emelni, így jött létre a Horizon X. Ez a pontyozó bot nem kevesebb, mint 14 modellből áll.
A Horizon X családban három különböző markolatból választhatunk és hosszban 3m, 3,6m és 3,9m-es változatban érhető el, valamint választhatunk lágy 2,25lb-s tesztgörbéjű modellt cserkeléshez és kisebb vizekre, vagy akár merev 3,5lb-s kivitelt is a távoli dobásokhoz és a PVA-s horgászatokhoz. Az összes modell a bottesten 2k, a spiccen 1k kereszt szövéssel készül, amely extra könnyű súly mellett hihetetlen erőt kínál, pont azt,  amire a modern pontyhorgászoknak szükségük van.

Minden Horizon X modellen 18 mm-es Fuji DPS orsótartót találunk,  designos fekete rögzítő elemekkel, valamint a FOX saját Black Slik gyűrűsorát, aminél az első keverőgyűrű tekintélyes, 50 mm-es átmérővel rendelkezik a minél távolabbi dobások elérése érdekében. Mindenképp érdemes megemlíteni a spiccgyűrűt is, ami 16 mm-es Fox Slik gubancgátló spiccgyűrű. A Horizon X botok 3 féle nyéltaggal kerülnek forgalomba, melyek között van hagyományos osztott nyéltaggal készülő kivitel, van teljes egészében Duplon markolattal ellátott, de elérhető a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő parafa nyélborítású modell is.


Legfontosabb jellemzők

  • 50 mm-es keverőgyűrű
  • Parafa markolat
  • A nyélen 2k, a spiccen 1k keresztszövés
  • A bottestek könnyebbek és erősebbek, mint az eredeti Horizonnál
  • 16 mm-es Fox Slik gubancgátló spiccgyűrű

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Pontyozó

Hossz

Teljes hossz 3,6 m
Szállítás hossza 1,8 m

Tagosztás

Tagosztás 2

Keménység / terhelés

Akció 2,75 lbs
Minimális terhelhetőség 62 g
Maximális terhelés 78 g
Kód:  JVR000023
Termékszám:  5055350263211
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15