Oldal frissítése

FOX Black Label Hockey Stick Snag Ears Standard

5 1 értékelés

FOX Black Label Hockey Stick Snag Ears Standard

Minden jó horgásznak minőségi felszerelésre van szüksége. Webáruházunkból a FOX Black Label Hockey Stick Snag Ears Standard nagyszerű segédeszközt ajánljuk figyelmedbe. A rögzítő fülek biztosítják, hogy a bot ne ugorjon ki a villákból még éles oldalirányú kapás közben sem. Ennek a modellnek az a nagy előnye, hogy "indítópálcával" is rendelkezik az indikátor csavarozásához. Értékelni fogod, hogy a rögzítő fülek kicsavarhatók és mindegyik bot külön-külön lecsavarozható. A botok gumival vannak borítva a nagyobb biztonság érdekében. A FOX Black Label Hockey Stick Snag Ears Standard teljesen kompatibilis a legtöbb jelzőberendezéssel, különösen a Microns N és M sorozatúakkal. Használd ki a nagyszerű árajánlatunkat és horgássz úgy, mint igazi profi.

A FOX Black Label Hockey Stick Snag Ears Standard pecabottartó jellemzői

  • Rögzítő fülek a bot maximális stabilitása érdekében, amik továbbá megakadályozzák, hogy a bot véletlenül leugorjon a villáról
  • A bot tökéletes rögzítése még éles, oldalirányú kapás esetén is
  • A fülek könnyen és gyorsan lecsavarhatók
  • Indítópálca az indikátor csavarozásához
  • Kompatibilitás a legtöbb jelzőberendezéssel, különösen a Microns N és M sorozatú készülékekkel
  • Tökéletes kivitelezés

Kód:  JVR072482
Termékszám:  5055350243879
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10