Oldal frissítése

Forestia AdventureMenu, szójabab curryvel

3 990 Ft

Forestia AdventureMenu, szójabab curryvel

Fogyasszon finom, egészséges tápláló ételeket útközben is! A Forestia márka minőségi, teljes értékű táplálékok széles választékát kínálja, amelyeket a különleges eljárásnak köszönhetően bárhol élvezhet. Az élelmiszerekhez melegítő tasakot használnak, amely egy sókeverék segítségével hőt állít elő, így nem szükséges tüzet gyújtani. Ezek az ételek nem tartalmaznak káros transzzsírsavakat, tartósítószereket, mesterséges aromákat és színezékeket sem. A felhasznált csomagolóanyag újrahasznosítható és teljes mértékben környezetbarát. Kényeztesse magát egy stroganoff menüvel útközben, hogy ne hiányozzon semmi sem a felszerelései közül. 

Főbb jellemzők 

  • Minőségi és ízletes ételek 
  • Alkalmas utazás alatt 
  • Könnyen elkészíthető - melegítés víz használata nélkül 
  • Újrahasznosítható, környezetbarát csomagolás  
  • Teljes értékű és egészséges ételek 
  • A melegítő tasak biztonságos - nincs tűzveszély 

Vegetáriánus rizskeverék curryvel

A kiváló szója curry egy praktikus és egyszerű csomagban elhelyezve. Egy fárasztó nap után megfelelő táplálék hosszú szemű és indián rizs keverékével. A gondosan válogatott nyersanyagok maximálisan megfelelnek a legszigorúbb minőségi előírásoknak. Tehát nagyon ízletesek, és nem tartalmaznak káros anyagokat. Minden csomag egy adagot tartalmaz, amely hamarabb elkészül, mint gondolná! 

 

Paraméterek

Típus

Típus Főétel

Tápértékek

Energiaérték 558,37 kJ (133,37 kcal)
Zsír 6,2 g
Szacharidok 16,3 g
Rost 100 grammonként 4,7 g
Fehérje 5,5 g
Só 100 grammonként 1,8 g

Összetétel

Fő alapanyagok Szójahús
Příloha Rizs
A termék allergéneket tartalmaz Zeller és az abból készült termékek, Mustár és az abból készült termékek, Glutént tartalmazó gabonafélék (búza, rozs, árpa, zab, tönköly), Szójabab (szója) és abból készült termékek

Tömeg

Tömeg 350 g

Étel elkészítése

Elkészítés Készétel
Működési elv Önmelegedő

Tulajdonságok

Adagok száma 1 porce
Tulajdonságok Laktózmentes, Vegán

Csomag tartalma

Csomag tartalma Főétel
Kód:  SPTVC0010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8437005116818

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15