Oldal frissítése

Force Swift, piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Force Swift, piros

A megfelelő sisak a biztonságos közlekedés alapja kellene, hogy legyen, hiszen még egy egyenes útszakaszon is eleshetsz és komoly sérüléseket szenvedhetsz. A Force Swift piros kerékpáros sisak kimondottan sima aszfaltra, országútra ajánlott. Ezt az alacsony légellenállású kivitel, valamint a sild hiánya alapján lehet beazonosítani, hiszen előredőlve a napellenző zavarná a kilátást. De semmi sem gátol abban, hogy MTB, országúti vagy városi biciklin viseld, hiszen a típusa csak a dizájnt befolyásolja, védelmi képességeit nem.

Nagyon fontos, hogy a sisak a pánt becsatolása nélkül is jól illeszkedjen a fejünkhöz. A megfelelő komfort érdekében belső mérete egy szabályzókerékkel állítható.

A Force Swift piros kerékpáros sisak legfontosabb jellemzői

  • Tömege: 257 g
  • 17 szellőzőnyílással rendelkezik
  • Országúti típusú kerékpárhoz
Kód:  SPTforce0049na
Termékszám:  SPTforce0049nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05