Oldal frissítése

Force Lánctisztító

4,3 48 értékelés
Leárazás -7 %
2 790 Ft 2 990 Ft

Force Lánctisztító

Javíts a kerékpárláncod élettartamán! A kerékpárnak ez az egyik legérzékenyebb része, ezért a megfelelő működés érdekében alapos karbantartást igényel. A Force tisztító erre a feladatra kiváló. Az egyszerű, de mégis hatékony háromkefés tisztítórendszer tökéletesen megtisztít mindenféle láncot. Ugyanakkor sok időt és energiát takaríthatsz meg vele.

A készlet különleges szereket tartalmaz, amelyek használata után, a lánc olyan lesz, mint új korában. Az első egy zsírtalanító anyag, amellyel a szennyeződést távolíthatod el. Ezek után kell felrakni a kenyőanyagot, ezáltal a lánc rugalmasabb lesz és jobban ellenáll a környezeti hatásoknak.
 

  • Sötét és száraz helyen tartandó 0-25 °C között
  • Gyermekektől elzárva tartandó
  • Vigyázz, hogy ne kerüljön a szembe, és ne nyeld le

A készlet tartalma:
lánctisztító
zsírtalanító szer 50 ml
kenőanyag 50 ml

A lánctisztító mérete:
80 × 25 × 185 mm (H x Sz x M)

 

Paraméterek

Funkciók

Funkciók száma 1
Kód:  OLP083
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592627031885

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20