Oldal frissítése

Force EYES első + hátsó blinkie

4,7 32 értékelés
4 090 Ft

Force EYES első + hátsó blinkie

A sarokköve a jó kerékpáros különösen jó világítás rossz időjárás és a sötétben, ahol a forgalom többi résztvevő időben tájékoztatja a jelenlétét. Ez az olcsó készlet első és hátsó kerék a villog Force Eyes alkalmas minden kerékpáros igénylő minőségű, elfogadható áron. 

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi megvilágítás áron
  • Első lámpa és villogó fény a csomagban
  • erőteljes LED
  • egyszerű telepítés
  • Elemmel ellátva

Stabil teljesítmény kompakt vázban

Ez a praktikus készlet áll első lámpák Force Rank, amely immár öt teljesítmény LED, működő két mód.Az első egy szabványos folyamatos világítás, a második energiatakarékos villogó.A rögzítés történik egy klasszikus gallér, akinek szerelés a kormányon tehet teljesen szerszám nélkül. A hüvely alkalmas kormány átmérője 25,4-31,8 mm. Erőt a trió a AAA elem.

Hátsó villogó fény Optic Force van szerelve két LED-ek azonos számú módok (villogó lámpa).Rögzítő megoldott vagy egy klasszikus gallér, amely lehet szerelni a hátsó keret cső, melynek átmérője 25,4-31,6 mm, vagy klip. Hála a zseblámpa nyírni a ruházati, hátizsák, stb Annak használata nem korlátozódik a kerékpározás. Erőt egy pár AAA elem.

Paraméterek

Világítás típusa

Világítás típusa Szett

Tulajdonságok

Elhelyezés Kormányra, Nyeregre
Max. akkumulátor élettartam 30 óra
Fényáram 40 lm

Tápellátás

Áramforrás típusa AAA
Akkumulátorok száma 5 db

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPTms2473
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592627060779

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20