Oldal frissítése

foci gól

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

foci gól

A Soccer goal set kiváló edzést nyújt a fiatal sportolóknak. A cél az ideális otthoni, szabadidős játék focival, jégkoronggal és egyéb sportokkal. Minden felületre alkalmas, így a páratlan sportolményeket élvezheted a kertben, a réten, a játszótéren vagy beltéren. Nagy stabilitás és kis súly jellemzi. Több részből áll, így könnyen szállítható és tárolható. Hálót is tartalmaz.
Ha még jobb sportélményt szeretnél, azt ajánljuk, hogy vásárolj két kaput az igazi futball élményért, és élvezd a mozgás örömét és a győzelmet.
Műszaki adatok:
Méretek:182 x 122 x 61 cmTömeg: 3 kg
A csomag tartalma:
Keret
Háló
 

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozatottal rendelkezik.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Összecsukható
Kód:  JPI706c
Termékszám:  8594166095793

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05