Oldal frissítése

Flajzar Fishtron TX Neon Blue

Kiegészítők a termékhez

Flajzar Fishtron TX Neon Blue

Egyszerű, kicsi, hosszú élettartamú akkumulátor. Ez az, amit az új modell az UC Flajzar Fishtron Neon TX. Vyniká unikátním designem, nejmodernější elektronikou, intuitivním ovládáním a sloupcovou LED signalizací. Ez egyértelműen jelzi a lövés, a sebességét és irányát kikapcsolódáshoz a vonalat. Minden szükséges paraméterek, például a hangerő, hossza kikapcsolódáshoz vonalak és a pályán, egyszerűen beállítható két szabályozó elemeket. Ez is egy távoli hallgatási vevőkészülék, amelynek kapacitása legfeljebb 6 eszközök. Ez nem csak kompatibilis elektronikus harapás mutatók FISHTRON NEON hanem elcsábítja és értékeli riasztó vezeték nélküli érzékelők ALF NEON és egy újabb FLAJZAR kiválasztott kiegészítők.

legfontosabb jellemzői

  • A fejlett elektronika
  • Egyedülálló termék Cseh
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Oszlop LED jelző és helymeghatározó LED "jeladó"
  • Egyszerű működés intutivní
  • Elérheti a több száz méter
  • Ez a készülék a 6 eszköz

Kifinomult rendszer LED-es világítás

Többfunkciós gomb alul a mutató tömörítés után nem csak be és ki, hanem megvilágítja a fehér helyzetjelző LED-ek. Ezek található a felső részén, ahol nem csak felvilágosít horgászhely, hanem arra is szolgál, mint egy világítótorony. Köszönhetően gyorsan navigálhat keresztül egy utazás a takarmány esetén is alacsony látótávolság. Integrált intelligens környezeti fényérzékelő vezérli a fényerő a fényviszonyokhoz. Ennek köszönhetően a LED elhalványul éjjel, és éppen ellenkezőleg, fokozódik. 

Kód:  RYB718
Termékszám:  8594073547163

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15