Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Fitbit Versa Lite - Mulberry/Mulberry Aluminum

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fitbit Versa Lite - Mulberry/Mulberry Aluminum

Foto
Fitbit Versa Lite

A Fitbit Versa Lite okosóra olyan fitnesz- és intelligens funkciókat kínál, mint az aktivitásmérés, az alvásfigyelés a pulzusmérés, a mobiltelefon értesítések megjelenítése és a több mint 4 napos akkumulátor-élettartam, emellett élénk színek valamint egy gombnyomásos, egyszerű használat jellemzi.

  • Több mint 4 napos akkumulátor-élettartam
  • Élénk színek és kétféle pánt - textil és klasszikus
  • Non-stop pulzusmérés
  • Mobiltelefon értesítések megjelenítése
  • Alkalmas az úszáshoz
  • Kompatibilis több mint 200 Android, iOS és Windows eszközzel.

AKTÍV ÉJJEL-NAPPAL

Érd el a céljaidat

Az összes napszak hatással van a céljaink megvalósítására, ezért a Fitbit Versa Lite nyomon követi a megtett lépéseidet, az elégetett kalóriákat, a megtett távolságot és az aktívan töltött perceket.

Foto

Úszásfigyelés

A Versa Lite okosóra vízálló, így bátran viselheted a zuhanyzóban, a medencében és így tovább.

50 MÉTER MÉLYSÉGIG VÍZÁLLÓ

Foto

NON-STOP PULZUSMÉRÉS

Kövesd nyomon a céljaidat

A folyamatos pulzusmérés segítségével maximalizálhatod a testmozgás hatékonyságát, megtekintheted a pulzusszám tartományodat, az alvás fázisait, és fokozott figyelmet szentelhetsz az elégett kalóriáknak is. A PurePulse technológia még precízebb mérést tesz lehetővé. Ismerd meg a zsírégetés gyakoriságát, a kardio edzésed vagy a csúcsteljesítményed értékeit, válaszd a számodra megfelelő edzésformát vagy rögzítsd a nyugalmi állapotod pulzusértékeit.

Foto

Maradj naprakész

Értesítéseket kaphatsz a bejövő üzenetekről, hívásokról, a naptár eseményeiről és az olyan alkalmazásoktól, mint a Facebook, a Gmail stb. A Fitbit Versa Lite okosórával rövid válaszokat is küldhetsz, mindezt a csuklódról. Ez a funkció csak a közelben lévő Android telefonokkal működik.

ÉRTESÍTÉSEK

Foto

A Fitbit® Versa Lite készülékek a következőket kínálják ...

Fitbit Versa Lite

Figyelmeztetés a testmozgásra

A karkötő segít beépíteni a testmozgást a mindennapjaidba azáltal, hogy mozgásra ösztönöz.

Fitbit Versa Lite

Értesítés a bejövő hívásokról és az üzenetekről

A Fitbit Versa Lite megjeleníti a bejövő hívások, üzenetek vagy a naptár értesítéseit a kijelzőn. Így többé nem maradsz le semmiről.

Fitbit Versa Lite

Változatos tartozékokkal

Viseld úgy a Fitbit Versa Lite okosórádat, ahogy az Neked tetszik, vagy ahogyan a legkényelmesebb. Egyetlen gomb megnyomásával válthatsz a sportos és a többi stílus között.

Fitbit Versa Lite

Több mint 250 készülékhez csatlakozhatsz vezeték nélkül

Automatikusan és vezeték nélkül csatlakozhatsz okosóráddal a több mint 250 kompatibilis iPhone, Android vagy Windows eszközhöz. Tehát bárhonnan és bármikor elérheted az adataidat.

Fitbit® alkalmazás az egészségért és a fittségért

Foto

Maradj aktív az egész napos aktivitásmérővel

Kövesd figyelemmel minden nap a megtett lépések számát és a távolság mértékét, az elégett kalóriákat és a testmozgással töltött perceket. Tekintsd meg a statisztikáról szóló összegzést a Fitbit® alkalmazásban, és nézd meg, milyen hatással van az edzés a pulzusodra nyugalmi állapotban.

Foto

Több testmozgás edzővel

Eddz bárhol, bármikor a Fitbit® alkalmazással a telefonon, táblagépen vagy számítógépen. Személyre szabott edzésterveket készíthetsz. Az edzés során az edzésterv alkalmazkodik hozzád, idővel változik.

Foto

Az egyéni összegzéssel kiegyensúlyozottabb alvás vár rád

Automatikusan figyelemmel kísérheted az alvás időtartamát és minőségét. A pulzusmérés segítségével megtudhatod, hogy mennyi ideig vagy az éber, a mély és a REM alvás szakaszokban, így tisztább képet kapsz az alvás minőségéről, illetve javíthatsz is azon.

Foto

A barátok és a kihívások inspirálnak

Maradj motivált, versengj a barátaiddal és a családtagjaiddal a Fitbit® kihívásaival. Vegyél részt a virtuális élményben a Fitbit kalandjaival (Fitbit Adventures), és valósítsd meg a céljaidat. Az így megszerzett Fitbit® jelvényekkel megünnepelheted az eredményeidet, illetve megoszthatod másokkal a legfontosabb adatokat is.

Tartozékok minden alkalomra

A stílusos fém, bőr és egyéb anyagú kiegészítőkkel az okosórát magaddal viheted közvetlenül a munkából egyenesen edzésre, vagy máshová is.

Klasszikus pántok

Fitbit Versa Lite

Hibrid textil pántok

Fitbit Versa Lite

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,34 "
Kijelző típusa LCD
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Alumínium
Tok színe Rózsaszín
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 38 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Oximéter, Rezgés, Gyorsulásmérő, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Úszás, Tenisz, Túrázás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Diéta alkalmazás támogatása, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Testhőmérséklet mérése, Rendszeres folyadékbevitel, Intelligens ébresztés, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése Telefon párosítás GPS-en keresztül

Értesítések és hívások

Üzenetek Előre beállított válaszok az üzenetekre

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 96 óra (4 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 96 óra (4 nap)
Kód:  WEAftbvl04
Termékszám:  FB415PMPM

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15