Oldal frissítése

Fitbit Ionic Blue-Gery Silver-Grey

4,0 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fitbit Ionic Blue-Gery Silver-Grey

A Fitbit Ionic Blue-Grey Silver-Grey okosóra sokféle kiválasztható sportolási móddal és kifejezetten ehhez az okos eszközhöz fejlesztett alkalmazásokkal rendelkezik. Egy teljesen új szenzor rendszerrel, kiválóan olvasható érintőképernyős kijelzővel, és GPS, valamint GLONASS navigációs technológiákkal rendelkezik. Számos változatának és cserélhető szíjának köszönhetően használhatod sportolásnál és akár üzleti találkozókon is. Kitűnik a többi okosóra közül átlagon felüli akkumulátor-élettartama.

A FitBit Ionic Blue-Grey Silver-Grey okosóra főbb jellemzői

  • A tökéletes társ minden sporthoz
  • Teljesen új típusú szenzor
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Integrált Wi-Fi, Bluetooth és NFC
  • Speciális sport alkalmazások
  • Tiszta érintőképernyő
  • Értesítések fogadásá
  • Pontos GPS érzékelő

Pontos adatok a tevékenységekről

A Fitbit Ionic Blue-Grey Silver-Grey precíz helymeghatározásra képes

A FitBit Ionic Blue-Grey Silver-Grey okosóra precíz GPS-érzékelőket és Glonass technológiát használ. Ezek segítségével képes globális műholdakhoz csatlakozni és a lehető legpontosabb adatokat szolgáltatni a sporttevékenységeidről, legyél akár a városban, akár a hegyekben, akár az erdő közepén. Amint végeztél az edzéssel, már láthatod is a részletes adatokat.

Értesítések az okosórádra

A FitBit Ionic karóra vezeték nélküli technológiákon keresztül kommunikál, úgy, mint a Wi-Fi, a Bluetooth és az NFC. Segítségükkel minden értesítés a telefonodról, a közösségi média felületeidről illetve az emailjeidről csak egy karnyújtásnyira lesz tőled. Az érintőképernyős kijelzőn tökéletes olvashatóságot biztosít, még közvetlen napfényben is.

Ne maradj le semmiről

Továbbfejlesztett úszás mód

Az új úszás üzemmód

A FitBit Ionic Charcoal Smoke-Grey okosórához számos különféle sporthoz kifejlesztett üzemmód és kifejezetten ehhez a készülékhez tervezett alkalmazások elérhetőek. Fejlesztésre került az úszás üzemmód. Kövesd nyomon valós időben a megtett hosszok számát, mérd az elégetett kalóriákat és a teljes időt is. Sőt, ezen kívül az okosóra vízálló is, akár 50 méteres mélységig.

FitBit Ionic Blue-Grey Silver-Grey pontosan monitorizálja a pulzust

A FitBit Ionic okosórák a fejlett, Pure Pulse technológiával vannak felszerelve a pulzusszám méréséhez. Ennek segítségével ellenőrizheted szívverésed frekvenciáját és szabályszerűségét, akár az edzőteremben vagy, akár biciklizel vagy futsz. A mért adatokat ezután természetesen hosszú távon is követheted.

Monitorizálja a szívfrekvenciát

Elegáns kiegészítő

Elegancia minden alkalomra

Számos színben elérhető felületének és még több fajta elérhető cserepántjának köszönhetően kiválaszthatod a tökéletes designt bármilyen alkalomra. A Fitbit Ionic Slate-Blue, Burnt Orange okosórák ezen kívül zenelejátszóval is fel vannak szerelve, amely nemcsak sportolás közben, hanem egy üzleti tárgyaláson is kellemesebbé varázsolja a hangulatot.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS, Windows Phone
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Windows 10

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Alumínium
Tok színe Ezüst
Tömeg 50 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, WiFi, GPS
NFC fizetési típus Fitbit Pay
Szenzorok és hardver Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Menstruációs ciklus nyomon követése
Smart funkciók Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper

Software

Alkalmazás nyelve Angol
Felület nyelve Angol

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 96 óra (4 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Tárhely kapacitása 0 GB
Kód:  SPTFTB003bs
Termékszám:  FB503WTGY-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20