Oldal frissítése

FitBit Charge 2 Small Black Gunmetal

4,6 160 értékelés

FitBit Charge 2 Small Black Gunmetal

Sokoldalú társ

A Fitbit Charge 2 fitneszkarkötő funkciók lenyűgöző tárházával teszi teljesebbé aktív életmódodat, és páratlan módon segít ellazulni. A mobilalkalmazással párosítva verhetetlen edző és társ a sport és az edzés közben. Ugyanakkor segít abban, hogy a külvilág számára elérhető maradj, és segít megszervezni a napodat. Számos hasznos funkciójának köszönhetően kiváló társad lesz, és még divatos kiegészítőként is használhatod. Ezt igazolja az is, hogy szíjak széles választéka áll rendelkezésedre, de luxus óraszíjak közül is választhatsz.

S méret  - Szíj mérete 14-17 cm.

Pro sport i zábavu

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Skvělá aplikace

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Statisztikák

A karkötő alapvető és nyilvánvaló előnye az, hogy számos funkcióval segíti edzésedet és napi tevékenységedet. A folyamatos pulzusmérés a Fitbit karkötők jellemzője, ezt a funkciót tökélyre vitték. Ennek hála elegendő adatot gyűjt életstílusodhoz, főként a Cardio Fitness Level funkcióhoz kapcsolódóan. 

Természetesen további fontos statisztikákat is elérhetsz. Nem gond, ha a lépéseket akarod számlálni, a megtett távolságot kell mérni, vagy az elégetett kalóriákra vagy kíváncsi, esetleg egyéb statisztikai adatokat szeretnél megtudni. A karkötő elősegíti azt, hogy egészséges életmódot élj, figyelmeztet, ha ideje felállni és megmozdulni. 


Sport és alvás

A fitneszkarkötő funkcióinak listája figyelemreméltóan hosszú. A sport üzemmódban még pontosabb és részletesebb adatokat gyűjt az edzés jellemzői alapján. A karkötő nem csupán számok és grafikonok megjelenítésére képes. Egy okostelefon és a GPS segítségével élőben láthatod a futásod útvonalát a térképen.
A pihenés is fontos, ezért a karkötőben alvás üzemmód is van. A begyűjtött adatok alapján kiszámolja az optimális alvásidőt. Az ébresztő gyengéden ébreszt, halkan vibrál. Ha napközben pihennél vagy lazítanál, akkor 
ott a légzésgyakorlat funkció. A karkötő használatával nagy lépést teszel egészséged érdekében.

Sportovní režimy

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


OLED displej

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

SMS és értesítések

A munkanap folyamán a karkötőn tekintheted meg az SMS-eket, vagy a bejövő hívások értesítéseit, ezért folyamatosan elérhető maradsz. A nagy méretű fekete-fehér interaktív OLED kijelzőn jól látszanak az egyszerű értesítések és az emlékeztetők. A karkötő a pontos időt is kijelzi, ennek megjelenését is személyre szabhatod.

Az adatok feldolgozása összetett alkalmazásokban történik az okostelefonon és a számítógépen is. A karkötő kompatibilis az Android, iOS és Windows operációs rendszerekkel, és Bluetooth-tal csatlakozik akár 6 méter távolságból is. Az akkumulátor üzemideje egyetlen töltéssel akár 5 nap is lehet, a kényelmet fokozza az, hogy ellenáll az izzadságnak és az esőnek. Ideális üzemi hőmérséklete  -10 és 45 °C között van.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS, Windows Phone

Kijelző

Üveg Műanyag

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Tömeg 50 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Rezgés

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Emelt padló
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Ébresztőóra, Naptár, Stopper

Software

Alkalmazás nyelve Angol

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 144 óra (6 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Kód:  FTB003c1
Termékszám:  FB407GMBKS-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15