Oldal frissítése

FitBit Charge 2 Aktivitásmérő - kék/ezüst "L"-méret

4,6 160 értékelés

FitBit Charge 2 Aktivitásmérő - kék/ezüst "L"-méret

kerekebb

FitBit Charge 2 fitness karkötő egy lenyűgöző különböző funkciók, amelyek emelik az aktív életmód és szabadidő példátlan szintre. Összefüggésben a mobil alkalmazások felülmúlhatatlan mentor, gondozó és társa a sport és a testmozgás. Bár sikerül kombinálni a világon, vagy segít megszervezni a napot. Mindez és még vizuálisan rendkívül vidám darab, amely maga is tekinthető egy divatos kiegészítő. Az a tény, hogy még ezen a területen lag, jelezve nemcsak egy nagy választéka alapvető csíkok, hanem sok más luxus kivitelben.

nagy design - Szíj 16,5-20,6 cm.

Pomůže nejen při sportu

Mobilní aplikace

statisztikák

Az alapvető és nyilvánvaló előnye karkötő tartalmaz számos funkció, hogy segítsen kisegíteni a testmozgás és a mozgás. Folyamatos mérés szívritmus egy speciális FitBit csuklópánt, hogy ez a hasznos funkció tökéletes. Vele, akkor elegendő adat és információ, hogy optimalizálja a képzés és az életmód, főleg együtt a személyre szabott funkciókat Cardio Fitness szint.

Természetesen vannak más fontos statisztikákat. A karkötő nem probléma számolni lépéseket és a megtett távolság, akkor megmondja a elégetett kalóriák számát, és egyre több statisztikai adatokat a tevékenység. Ezen támogatás az egészséges életmód odáig megy, hogy tudja kezelni a figyelmet, amikor úgy tűnt, ideje tovább lépni. Nem kell aggódnia, hogy valami hanyagság.


Sport alszom

A lista a sport-orientált készségek karkötő lenyűgözően hosszú. Hála sport módot, hogy még pontosabb és részletesebb adatokat, amelyeket érint a sajátosságait az adott tevékenység. A karkötő nem korlátozódik a számok és grafikonok. Hála a GPS és a telefon is, például a valós idejű térképen jeleníti meg a futás útvonalát.

Szintén fontos a megfelelő pihenés, mert vannak olyan funkciók megfelelő alvási szokások. Az adatok alapján karperec kiszámítja az optimális alvási idő. Riasztás akkor veszi takarékosan az egészségre, ha felébred néma rezgés. A pihenés és nyugtató naponta illik funkciók őrző légzésszámot. Csinálom sokat az egészségre.

Užitečné sportovní režimy

OLED displej

Sms és bejelentési

A mindennapi kérdéseApproxen fogadhat SMS vagy értesítsék a bejövő hívást, így folyamatosan kapcsolatban vannak. Nagy monokróm interaktív OLED kijelző is szolgál tökéletesen egyszerű bejelentések megtételére. Amikor az összes funkció megmarad még, és nézni karkötő, akinek megjelenése szabhatja. 

Minden adatot az egyértelmű és nagyon átfogó alkalmazás telefonok és számítógépek. Azt jelenti, hogy az Android, iOS és a Windows karkötő és csatlakozzon Bluetooth-on keresztül egy sor akár 6 méter. Az akkumulátor tart akár öt napig egyetlen feltöltéssel, és kényelmét növeli, és ellenáll a verejték vagy eső. Úgy működik, minden gond nélkül meg a -10 és 45 ° C

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS, Windows Phone

Kijelző

Üveg Műanyag

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Tömeg 50 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Rezgés

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Emelt padló
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Ébresztőóra, Naptár, Stopper

Software

Alkalmazás nyelve Angol

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 144 óra (6 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Tárhely kapacitása 0 GB
Kód:  FTB003b4
Termékszám:  FB407SBUL-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05