Oldal frissítése

Fitbit Charge 2 Large Black Silver

4,6 160 értékelés

Fitbit Charge 2 Large Black Silver

Sokoldalú társ

A Fitbit Charge 2 fitnesz karkötő a funkciók lenyűgöző tárházával segít az aktív életmód javításában, és páratlan módon segít ellazulni. A mobilalkalmazás segítségével verhetetlen edző és társ a sport és az edzés során. Ugyanakkor segítségével kapcsolatot tarthatsz fenn a világgal, és segít abban, hogy a napodat megszervezd. Például a karkötővel összepárosított okostelefonról hallgatott zenét a karkötőről vezérelheted. A számos funkció garantálja az, hogy a karkötő kifejezetten jó társad legyen, de ugyanakkor divatos kiegészítőként is használhatod. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy az alap óraszíjak nagy választékban kaphatók, ezen kívül luxus kivitelű szíjak közül is választhatsz.

Mérete L - Szíj mérete: 16,5-20,6 cm

Pomůže při sportu i organizaci dne

Mobilní aplikace

Betekintés az alkalmazásba

A karkötő alapvető és nyilvánvaló előnye az, hogy számos funkcióval segít a sport és a mindennapos tevékenységek közben. A folyamatos pulzusmérés kifejezetten a Fitbit karkötőkre jellemző, ezt a hasznos funkciót tökélyre fejlesztették. Ennek hála elég adatot és információt gyújt össze rólad ahhoz, hogy edzéseidet és életstílusodat optimalizálja, elsősorban a Cardio Fitness Level funkció kapcsán. Természetesen egyéb fontos adatokat is megtekinthetsz. A karkötő számára nem jelent gondot az, ha a lépéseket vagy a megtett távolságot kell mérnie, ha ki kell jeleznie az elégetett kalóriamennyiséget, vagy egyéb statsztikai adatokat szeretnél megtudni. Az egészséges életstílus során figyelmeztet, ha ideje felállni és mozogni egy kicsit. Nem kell attól félned, hogy nem törődik veled.


Sport és alvás

A fitneszkarkötő funkcióinak listája figyelemreméltóan hosszú. A sport üzemmódban még pontosabb és részletesebb adatokat gyűjt az edzés jellemzői alapján. A karkötő nem csupán számok és grafikonok megjelenítésére képes. Egy okostelefon és a GPS segítségével élőben láthatod a futásod útvonalát a térképen.
A pihenés is fontos, ezért a karkötőben alvás üzemmód is van. A begyűjtött adatok alapján kiszámolja az optimális alvásidőt. Az ébresztő gyengéden ébreszt, halkan vibrál. Ha napközben pihennél vagy lazítanál, akkor 
ott a légzésgyakorlat funkció. A karkötő használatával nagy lépést teszel egészséged érdekében.

Užitečné sportovní módy

OLED displej

SMS és értesítések

A munkanap folyamán a karkötőn tekintheted meg az SMS-eket, vagy a bejövő hívások értesítéseit, ezért folyamatosan elérhető maradsz. A nagyméretű fekete-fehér interaktív OLED kijelzőn jól látszanak az egyszerű értesítések és az emlékeztetők. A karkötő a pontos időt is kijelzi, ennek megjelenését is személyre szabhatod.

Az adatok feldolgozása összetett alkalmazásokban történik az okostelefonon és a számítógépen is. A karkötő kompatibilis az Android, iOS és Windows operációs rendszerekkel, és Bluetooth-tal csatlakozik az eszközökhöz akár 6 méter távolságból is. Az akkumulátor üzemideje egyetlen töltéssel akár 5 nap is lehet, a kényelmet fokozza az, hogy ellenáll az izzadságnak és az esőnek. Ideális üzemi hőmérséklete  -10 és 45 °C. között van.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS, Windows Phone

Kijelző

Üveg Műanyag

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Tömeg 50 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Rezgés

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Emelt padló
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Ébresztőóra, Naptár, Stopper

Software

Alkalmazás nyelve Angol

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 144 óra (6 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Kód:  FTB003b3
Termékszám:  FB407SBKL-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15