Oldal frissítése

FitBit Blaze Tapered rózsaszín, arany, nagy

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FitBit Blaze Tapered rózsaszín, arany, nagy


FitBit Blaze fitnessz órák

A Blaze okosórák remek dizájnnal, könnyen kezelhető rendszerrel és az akkumulátor meglepően hosszú üzemidejével vonják magukra a figyelmet. A FitBit Blaze egyetlen sportoló felszereléséből sem hiányozhat. Mehet vele futni, kerékpározni, korcsolyázni vagy túrázni a hegyekbe. Célja, hogy mindenféle sportágnak megfeleljen. De a mindennapi használat során is örömet fog okozni.



Rengeteg hasznos funkció

A FitBit Blaze folyamatosan figyelemmel kíséri a szívverést, számlája a lépéseket, méri a távolságot, az elégetett kalóriákat, az aktívan eltöltött perceket és a pulzusszámot. Rengeteg érzékelője van, amelyek a telefon GPS-ével és az évek óta finomított szoftverrel együttműködve automatikusan meghatározzák, a sportág falytáját és rögzíti a rendszerben. Természetes a pontos idő kijelzése, az ébresztés, az SMS-ek kijelzése, a naptár, a zenelejátszás vagy a hívó fél telefonszámának kijelzése.

Fitbit Blaze Tapered Pink


Fitbit Blaze Tapered Pink

A hosszú üzemidő aranyat ér

A FitBit Blaze nagy előnye a hosszú üzemidő. Akár 5 napig kibírja töltés nélkül. Belselyében egy háromtengelyes gyorsulásmérő és egy magasságmérő található. Ezek segítségével kiszámolja, hogy hány lépést tett a nap folyamán, hány lépcsőt mászott meg, és milyen jól alszik éjjel. Nem hiányzik a kis rezgő motor, ami biztosítja a néma ébresztést, illetve a figyelmeztetést, ha a mobiltelefonja "üzen".



Az edzőterembe, de öltönyhöz is

A FitBit Blaze nem egy olyan óra, amit tornázáskor hord, hanem egész nap és egész éjjel. Az On-Screen Workouts funkció a FitStar-ral közvetlenül az óra kijelzőjén mutatja az edzés egyes szakaszait. Így nem csak a fizikai aktivitás terén segít, hanem elemezi például az alvást is. Nem árt neki a verejték és a kisebb eső sem.

Fitbit Blaze Large Black


Fitbit Blaze Large Black

Rugalmas, hajlékony és illik minden csuklóra

A szíj rugalmas, tartós elasztomerből készült, amely hasonlít ahhoz, amit sok sportóránál használnak. A tok és a csat kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült.


Fő jellemzők

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS, Windows Phone

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,25 "
Kijelző típusa LCD
Üveg Műanyag

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Arany
Tömeg 50 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Rezgés

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság
Smart funkciók Ébresztőóra, Naptár, Stopper

Software

Alkalmazás nyelve Angol, Német
Felület nyelve Angol, Német

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 144 óra (6 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Tárhely kapacitása 0 GB
Kód:  FTB002e6d4g6
Termékszám:  FB502GPKL-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15