Oldal frissítése

FistBike Street Red

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FistBike Street Red

Könnyű irányítás

A FirstBike futóbiciklin akár egy kétéves gyermek is képes önállóan elsajátítani az egyensúly megtartását. Amikor a gyermekek már nagyobbak és kellőképpen megerősödtek, zökkenőmentesen átválthatnak a hagyományos pedálos kerékpárra, az oldalsó pótkerekek szükségessége nélkül

A FirstBike futóbiciklin gyermeke önállóan tanul

  • Elsajátítja az egyensúly megtartását, a lábbal való fékezést és a finom kézifék használatát - mindezt meglepően gyorsan
  • Megtanul tájékozódni a térben, elsajátítja a távolság felmérését és a sebesség érzékelését
  • Intuitív és stresszmentes felkészülés az önálló, pótkerék nélküli kerékpározásra
  • Az egyetlen pedál nélküli bicikli, amely nem mindennapi "Biztonságos játékok"-tanúsítvánnyal és tekintélyes "Cseh minőség"-díjjal büszkélkedhet
  • Kiváló minőségét igazolja a vázra és a villákra vonatkozó élettartam garancia, és az 5 éves garancia a többi alkatrészre

Ultrakönnyű váz

A FirstBike futóbicikli legnagyobb előnye forradalmi üvegszállal erősített poliamid (GFR - glass fibre reinforced) váza. A műanyag injektáláshoz a legújabb technológiákat alkalmazták, melynek eredménye egy rendkívül strapabíró, kis tömegű, rugalmas és egyben rendkívül szilárd termék hosszú élettartammal.

Méretre szabott kézifék

A komfortos kéziféket kifejezetten kis gyermek testméreteihez alakították ki, akik a futóbiciklin olyan szokásokat építhetnek ki, melyek biztosítják a pedálos kerékpárra történő zökkenőmentes átmenetet. A fékkar kormánytól való távolsága kényelmesen beállítható.

Kormánybefordulás gátló

A kormány nem teszi lehetővé a kerék teljes elforgását tengelye körül, ennek köszönhetően gyermeke könnyebben meg tudja tartani a menetirányt. A kormánybefordulás gátló így elősegíti a sima kerékpározást, megelőzve az eséseket.

Dobfék

A kétéves gyermekek lábbal fékeznek, az idősebbek (és egyben jóval gyorsabb) gyermekek azonban már nem boldogulnak minőségi hátsó fék nélkül. A FirstBike hátsó kerekét dobfékkel látták el, nem kiálló fékpofákkal, amely erős és biztonságos fékezést biztosít bármilyen időjárás esetén.

Lovagló nyereg

A speciális lovagló nyereg formájú ülés maximális komfortot és stabilitást biztosít. A nyereg csúszásmentes felületével gondoskodik róla, hogy a gyermekek ne csússzanak le a kerékpárról ( a klasszikus kerékpár nyergektől eltérően).

Nyeregmagasság-csökkentő készlet

Az opcionális kiegészítő segítségével megváltoztatható a nyereg magasságának tartománya. A nyereg magasságának alaptartománya 34,5 - 44,5 cm, amely kétéves gyermekek esetében további 4 cm-rel csökkenthető. Így már akár 87 cm magas gyermekek is használhatják a futóbiciklit.

A kiválasztott gumi

A FirstBike Street változatát a Schwalbe gyártócég finom mintájú, csúcskategóriás felfújható gumikerekeivel látták el, amelyek ideálisak aszfaltra vagy könnyű terepre.

Fényvisszaverő matricák - Biztonsági markolat - Sárvédők - Csapágyvédők

Vypnuto

bike

 

Műszaki adatok:

  • Tömege mindössze 3,9 kg a dobfékkel együtt! Az egyik legkönnyebb futóbicikli a piacon
  • Legalacsony nyeregpozíció: 30,5 cm (adapterrel)
  • Legmagasabb nyeregpozíció: 44,5 cm
  • KORLÁTLAN IDEJŰ GARANCIA a vázra és a villákra, ötéves garancia a többi alkatrészre

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Szín

Szín Piros

Kapacitás

Kapacitás 35 kg

Ülés magassága

Min. ülésmagasság 44,5 cm

Tömeg

Tömeg 3,9 kg

Jellemzők és felszereltség

Váz anyaga Műanyag
Felszerelés Fék

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 22 hónapos kortól
Kód:  HRA711f
Termékszám:  8718309410278
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10