Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FirstBike Limited Edition Blue

5 6 értékelés
81 790 Ft

FirstBike Limited Edition Blue

Egyszerű működés

A gyermekek már két éves koruktól megtanulhatnak önállóan egyensúlyozni ezzel a kerékpárral. Amikor már elég nagyra nőttek és megerősödtek, válthatnak a klasszikus pedálos kerékpárra, de már nem lesz szükségük oldalsó kerekekre.

firstbike


A FirstBike segítségével a gyermek önállóan tanul

  • Meglepően gyorsan meg lehet tanulni vele egyensúlyozni, le lehet fékezni  lábbal vagy a lágy kéziféket használva.
  • A jobb térbeli orientáció érdekében mérd fel a távolságot és igazítsd ahhoz a sebességedet.
  • Intuitív és stresszmentes felkészülés a pótkerék nélküli, szabad kerékpározáshoz.
  • A pedálok nélküli és átlagon felüli kerékpár elnyerte a biztonságos játék tanúsítványt és egy tekintélyes cseh minőségi elismerésben is részesült.
  • A vázra és a villára élettartam-, a többi alkatrészre 5 éves garancia igazolja a valódi minőséget.

Ultra könnyű váz

A FirstBike alapvető előnyei közé sorolható a forradalmasított üvegszálakkal megerősített (GFR- glass fibre reinforced) váz. A legmodernebb fröccsöntési technológiák használatával egy rendkívül ellenálló, ugyanakkor alacsony tömegű, hosszú élettartamú, rugalmas és extrém szilárdságú terméket hoztak létre.

Testreszabott kézifék

A kényelmes kéziféket az olyan kisgyermekek számára tervezték, akik fokozatosan alakítják ki a szokásaikat és nem jelent számukra nehézséget, hogy átváltsanak egy pedálos kerékpárra. A fékkar és a kormány közötti távolságot kényelmesen szabályozhatod.

Ütközővel

A kormányrúd nem engedi annak teljes irányú forgását a tengelye körül, így járul hozzá az utazás irányának könnyebb megtartásához. Az ütköző elősegíti a kellemetlen esések nélküli, zökkenőmentes közlekedést.

Dobfék

A két évesek még általában a lábukkal fékeznek, azonban az idősebb (és sokszor gyorsabb) gyerekeknek szüksége van a jó minőségű hátsókerék fékre. A FirstBike kerékpár hátsó dobfékkel rendelkezik, amely gondoskodik a dinamikus és biztonságos fékezésről bármilyen időjárási viszonyok között.

Nyereg

A nyereg különleges formája maximális kényelmet és stabilitást biztosít. Emellett (a klasszikus kerékpárokkal ellentétben) a gyerkőcök nem csúsznak le róla vezetés közben.

Süllyesztő készlet

Az ülés magasságát az opcionális kiegészítők segítségével változtathatod meg. Az ülésmagasság tartománya 34,5-44,5 cm között van. Ez lehetővé teszi a kerékpározást a legalább 87 cm magas gyerekek számára.

Gumiabroncs választás

A Limited változat Schwalbe Big Apple felfújható gumiabroncsaival van felszerelve, amelyek a passzív felfüggesztésnek és az alacsonyabb gördülési ellenállásnak köszönhetően maximális kényelmet biztosítanak. Ezáltal bármilyen terepre alkalmasak.


Fényvisszaverő matricák - Biztonsági fogantyúk - Sárvédők - Burkolt csapágyak

Műszaki adatok:

  • Csupán 3,9 kg dobfékkel együtt! Az egyik legkönnyebb tanulókerékpár a piacon!
  • A legalacsonyabb üléshelyzet: 30,5 cm ( adapterrel )
  • A legmagasabb nyereg pozíció: 44,5 cm
  • KORLÁTLAN GARANCIA a vázra és a villára, 5 év garancia a többi alkatrészre




Paraméterek

Szín

Szín Kék

Tömeg

Tömeg 3,9 kg

Kapacitás

Kapacitás 35 kg

Ülés magassága

Min. ülésmagasság 44,5 cm

Jellemzők és felszereltség

Váz anyaga Műanyag
Felszerelés Fék, Állítható nyereg

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 22 hónapos kortól
Kód:  SPT11128
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8719747253106
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20