Oldal frissítése

FirstBike Cross Red

5,0 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FirstBike Cross Red

Egyszerűen irányítható

Már a kétéves gyerekek is egyedül megtanulhatnak vele egyensúlyozni. Ha megnőnek és megerősödnek, folyamatos lesz az átmenet a klasszikus pedálos biciklire, és nem lesz szükség oldalsó kerékre.

firstbike
 


A FirstBike lábbal hajtható kerékpáron a gyermek egyedül tanul

  • Meglepően gyorsan egyensúlyozni, lábbal fékezni és használni a finom kéziféket.
  • Jobban tájékozódni a térben, megbecsülni a távolságot és érzékelni a sebességet.
  • Ösztönös és stresszmentes felkészítés az önálló kerékpározásra kiegészítő kerekek nélkül.
  • Az egyetlen pedál nélküli kerékpár az átlagon felüli "Biztonságos játék" minősítéssel és jelentős"Kiváló cseh minőség" díjjal.
  • A kiváló minőséget bizonyítja az élethosszig tartó garancia a vázra és a villára, valamint az 5 éves garancia a többi alkatrészre.

Extra könnyű váz

A FirstBike lábbal hajtható kerékpár fő előnye a forradalmi, üvegszálas poliamidból (GFR – glass fibre reinforced) készült váz. A legújabb műanyag fröccsöntő technológiák alkalmazásával nagyon tartós, kis tömegű, hosszú élettartamú, rugalmas, ugyanakkor extra erős termék keletkezett.

bike
 

Méretre szabott kézifék

A kényelmes kéziféket úgy tervezték, hogy még a legkisebb gyermekek számára is alkalmas legyen, akik kialakítják a megfelelő szokásokat, és gond nélkül váltanak majd a pedálos biciklire. A kézifék karjának távolságát a kormánytól kényelmesen be lehet állítani.

bike
 

Kormányhatároló

A kormány nem teszi lehetővé, hogy teljesen elfordítsák a tengelye körül, így a kis "versenyződ" jobban tudja tartani a menetirányt. A határoló segíti a felesleges esések nélküli folyamatos haladást.

bike
 

Dobfék

A kétéves gyerekek a lábukkal fékeznek, az időseb (és sokkal gyorsabb) gyerekek viszont már semmilyen körülmények között nem boldogulnak a hátsó kerék dobféke nélkül. A FirstBike-nak hátsó dobféke van, amely nagyon biztonságos. Bármilyen időjárási körülmények között gondoskodik a hatékony és biztonságos fékezésről.

bike
 

Hegyi nyereg

A nyereg különleges alakja maximális kényelmet és stabilitást nyújt. A lovaglónyereg biztosítja, hogy a gyerekek menet közben nem csúsznak le (a klasszikus biciklinyergektől eltérően).

sedlo
 

Magasságcsökkentő készlet

A választható kiegészítő segítségével megváltoztathatod, hogy milyen tartományban állíthatod az ülés magasságát. Az ülés gyárilag 34,5 – 44,5 cm-es tartományban állítható, de a kiegészítővel további 4 cm-rel csökkentheted az ülés magasságát a kétévese gyermekeknek. Ez lehetővé teszi, hogy a 87 cm-es magassági határt elérő gyerekek is biciklizhessenek.

bike
 

Gumiabroncs-választás

A Cross változatot kiváló felfújható, Schwalbe márkájú, mélyebb mintázatú gumiabroncsokkal szerelték fel, amelyek ideálisak az off-road terepre.

bike
 

Fényvisszaverő matricák - Biztonsági markolat - Sárhányók - Tokban elhelyezett csapágyak

Műszaki specifikációk:

  • Mindössze 3,9 kg a dobfékkel együtt! Az egyik legkönnyebb pedál nélküli kerékpár a piacon!
  • Az ülés legkisebb magassága: 30,5 cm (adapterrel)
  • Az ülés legnagyobb magassága: 44,5 cm
  • KORLÁTLAN IDEJŰ GARANCIA a vázra és a villára, ötéves garancia a többi alkatrészre

 

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Szín

Szín Piros

Tömeg

Tömeg 3,9 kg

Kapacitás

Kapacitás 35 kg

Ülés magassága

Min. ülésmagasság 44,5 cm

Jellemzők és felszereltség

Váz anyaga Műanyag
Felszerelés Fék, Állítható nyereg
Nyomvonalak száma Egynyomvonalú

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 22 hónapos kortól
Kód:  HRA711d
Termékszám:  8718309410216
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20