Oldal frissítése

FirstBike Cross Orange

5,0 17 értékelés
68 490 Ft

FirstBike Cross Orange

Egyszerű működés

Segítségével a kétéves gyermekek megtanulják egyensúlyba hozni magukat. Amikor felnőnek és erősebbé válnak, könnyedén váltanak majd a klasszikus kerékpárra, és nem lesz szükség oldalsó kerekekre.

firstbike
 


A FirstBike segítségével a gyermek megtanul:

  • Könnyen egyensúlyozni, lábbal fékezni, és a finom kézifékkel lassítani is
  • Jobban tájékozódni, felmérni a távolságot és a sebességet
  • Intuitív és stresszmentes felkészülést nyújt az önálló kerékpározásra további kerekek nélkül.
  • Az egyetlen pedál nélküli kerékpár, amely átlagon felüli biztonságos játék minősítéssel és a tekintélyes kiváló Cseh minőség díjjal büszkélkedhet.
  • A kiváló minőséget bizonyítja a vázra és a villára vonatkozó élethosszig tartó garancia, valamint a többi alkatrészre vonatkozó 5 éves garancia.

Ultrakönnyű váz

A FirstBike legnagyobb előnye a forradalmian új üvegszállal erősített poliamidból (GFR – glass fibre reinforced) készült váz. A legmodernebb műanyag fröccsöntési technológiák alkalmazásának köszönhetően rendkívül tartós, kis tömegű, hosszú élettartamú, rugalmas és rendkívüli erővel rendelkező termék jött létre.

bike
 

Testreszabható kézifék

A kéziféket úgy tervezték, hogy a szokásokat épp kialakító legkisebbeknek is kényelmes legyen, és gond nélkül tudjanak pedálos kerékpárra váltani. A fékkar pozíciója kényelmesen állítható.

bike
 

Limitált kormány forgatás

A kormány nem engedi a teljes forgást a tengely körül, így a gyermek jobban tudja tartani az irányt, és felesleges esések nélküli haladást tesz lehetővé.

bike
 

Dobfék

A két évesek lábbal fékeznek, az idősebb (és sokkal gyorsabb) gyermekek viszont már semmilyen körülmények között nem boldogulnak a hátsó kerék dobféke nélkül. A FirstBike hátsó dobféke nagyon biztonságos, bármilyen időjárási körülmények között gondoskodik a hatékony fékezésről.

bike
 

Hegyi nyereg

A nyereg különleges alakja maximális kényelmet és stabilitást biztosít. A nyereg biztosítja, hogy a gyerekek ne csússzanak le kerékpározás közben (ellentétben a hagyományos kerékpár nyergekkel).

sedlo
 

Magasság beállító készlet

Az opcionális kiegészítő segítségével megváltoztathatod az ülés magasságát. Az ülés gyári magassága 34,5 - 44,5 cm, és további 2 cm-rel lehet csökkenteni a kétéves korosztály számára. Ez lehetővé teszi a 87 cm magas gyerekek számára is a kerékpározást.

bike
 

Gumiabroncs

A Cross változat csúcsminőségű, mélyebb barázdájú Schwalbe felfújható gumiabroncsokkal rendelkezik, amelyek ideálisak terepen is.

bike
 

Fényvisszaverő matricák- Biztonsági markolat- Sárhányó- Kazettás csapágyak

Műszaki paraméterek:

  • Mindössze 3,9 kg a dobfékkel együtt, így az egyik legkönnyebb pedál nélküli kerékpár a piacon!
  • Az ülés legkisebb magassága: 30,5 cm (adapterrel)
  • Az ülés legnagyobb magassága: 44,5 cm
  • KORLÁTLAN IDEJŰ GARANCIA a vázra és a villára, 5 éves garancia a többi alkatrészre
 

Paraméterek

Szín

Szín Narancssárga

Tömeg

Tömeg 3,9 kg

Kapacitás

Kapacitás 35 kg

Ülés magassága

Min. ülésmagasság 44,5 cm

Jellemzők és felszereltség

Váz anyaga Műanyag
Felszerelés Fék, Állítható nyereg
Nyomvonalak száma Egynyomvonalú

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 22 hónapos kortól
Kód:  HRAa2120
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718309410056
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20