Oldal frissítése

Fila J-One G Ice HR White/Pink

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fila J-One G Ice HR White/Pink

Ez egy kiváló minőségű és elegáns jégkorcsolya a kislányok számára. Vízlepergető nejlon anyaból készült, amely megakadályozza a nedvesség véletlenszerű behatolását a lábakhoz. A kettő biztonsági csat és a szilárd szerkezet garantálják a lábak maximális rögzítését a cipőkben és a biztonságot a jégen.

Legfontosabb jellemzők

  • Anatómiailag megformázott korcsolya
  • A fehér és rózsaszín gyönyörű kombinációja
  • Minőségi korcsolya penge
  • A legigényesebb kislányok számára

Nagy felszereltség

A jégykorcsolya egy speciális belső béléssel van ellátva, amelynek köszönhetően a jégkorcsolya hozzáigazodik a lábához, és így Ön a maximális kényelmet élvezheti korcsolyázás közben. A kitűnő kezelhetőséget a csúcsminőségű pengék biztosítják, amelyek ellenálló rozsdamentes acélból készültek. Végül, de nem utolsó sorban a könnyű elindulás érdekében a korcsolya pengéi az elülső részen fogazottak.

Paraméterek

Rendeltetés

Kivitelezés Női
Képességek Szabadidős

Méret

Méret 35
EU 35
Mondopoint 220 mm

Anyag

Váz PVC anyag
Él Rozsdamentes acél műkorcsolyázó él fogakkal
Kód:  BRLnad012
Termékszám:  BRLnad012

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05