Oldal frissítése

Ferrino X-Cross 12 - piros

5 1 értékelés
44 190 Ft

Ferrino X-Cross 12 - piros

Te is olyan sportoló vagy, aki nem elégszik meg az átlagos teljesítménnyel? A Ferrino X-Cross az olyan igényes futóknak készült, akik prémium kategóriás kiegészítőknél nem adják alább. Tökéletesen szűk, és keskeny kialakításának köszönhetően teljes mértékben illeszkedik a test vonalaihoz, ráadásul hátrésze függőleges irányban bővíthető, 47 cm-es hosszúságig. Így Neked mindössze annyi lesz a dolgod, hogy a teljesítményedre koncentrálj.

Fontos funkciók

  • Kényelmes és keskeny forma
  • Függőlegesen kibővíthető, akár 47 cm-es hosszúságig
  • Extra légáteresztő hátrendszer
  • Ergonomikus vállpántok és derékpánt
  • Biztonsági funkciók

Kényelmes megoldások

A fent említett funkciókon kívül, a hátizsák extra-légáteresztő hátrendszerrel, ergonómikusan ívelt vállpántokkal, és hálós derékpánttal rendelkezik. A futás segítésére a táska kulcstartóval, sétabot rögzítővel, és természetesen a szükséges fényvisszaverő elemekkel is bír. Ha gyakran sportolsz sötétben, vagy egyszerűen csak nagyon megerőltető a sport, amelyben örömöd leled, biztosan imádni fogod a Ferrino X-Cross sporthátizsákot!

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Kerékpározás

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hozzáférés Előlről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Merevített hátrész, Síp, Víztartállyal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 38 cm
Szélesség 21 cm
Hosszúság/mélység 13 cm

Tömeg

Tömeg 0,47 kg
Kód:  SPT14504
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8014044925979

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15