Oldal frissítése

Ferrino Nightec 600 LITE PRO M

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ferrino Nightec 600 LITE PRO M

Egy hálózsák még a leghajmeresztőbb hidegben is! A Ferrino Nightec 600 Lite Pro M szürke színben egy prémium minőségű három évszakos hálózsák, amelyben biztosan nem fogsz fázni. Nagyon könnyű, a 2D és 3D mikroszálak kombinációjából álló zsindelyes szerkezete biztosítja a legmagasabb szintű komfortot és kényelmet. A mikroszálak magas fokú hőszigetelési képességgel rendelkeznek, még ismételt nyomás vagy nedvesség hatására is megőrzik állapotukat. A belső 190T poliészter anyag szintén könnyű és tartós. Külső felületét 90% -os 310T 40D Diamond Ripstop nylon és 10%-os 190T poliészter kombinációja alkotja. Kiválóan ellenáll az alacsony hőmérsékletnek és a vegyi anyagoknak, rugalmas és szilárd. A hálózsák One Touch rendszerrel is büszkélkedhet, amellyel egy kézzel szabályozhatod a kapucnit és a gallért. Végül, de nem utolsó sorban, kettős cipzárral is ellátták, így a fő cipzár ellentétes oldalán található egy másik is. Ezáltal kényelmesen bebújhatsz a hálózsákba, illetve ugyanilyen könnyen ki is juthatsz belőle.

A Ferrino Nightec 600 Lite Pro M főbb jellemzői 

  • A Ferrino Nightec 600 Lite Pro M -21 ° C-os fagyban is alkalmas
  • Kompressziós csomagolás lehetőségével rendelkezik a legkisebb szállítási méret érdekében
  • Több része is szigetelt, így nem fogsz fázni benne
  • Belső zsebekkel és kettős cipzárral

További hálózsák tulajdonságok

A Ferrino Nightec 600 Lite Pro M hálózsák előnyei azonban még nem merültek ki ennyiben. Anatómiai kialakítású bélelt kapucnival, bélelt gallérral, bélelt és fedett cipzárral és szigetelő varratokkal rendelkezik. Ezeknek köszönhetően úgy aludhatsz a hálózsákban, hogy megfeledkezel a körülötted lévő hidegről. Emellett rendelkezésedre áll egy belső zseb is a személyes tárgyaid számára, kétirányú cipzár a szellőzéshez és két hálózsák összekapcsolásához, dupla falas kialakítással a cipzárak becsípődésének megakadályozására. A belső kamrák rugalmas szerkezete 15% -kal szabadabb mozgást garantál.

Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex
Évszak Három évszakos
Töltelék Mikroszál

Max. struktúra

Max. magasság 180 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Baloldalt záródó

Tömeg

Tömeg 1 450 g

Szín

Szín Kék
Kód:  SPTferr0158
Termékszám:  8014044955990

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05