Oldal frissítése

Ferrino Narrows 70 blue

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ferrino Narrows 70 blue

Bárhová is mész, ez a hátizsák igazán nagy segítség lesz, amely az első percektől kezdve le fog nyűgözni gyönyörű és kifinomult kialakításával és számos funkcionális jellemzőjével. A hátizsák kék színe csak hab a tortán. A hátizsák egyik legfontosabb jellemzője, hogy még a heves esőnek is képes ellenállni, így semmit nem ér bántódás, amit csak beleteszel. A tolvajok és zsebtolvajok sikeres akcióit az ügyesen kialakított rekesz fogja meghiúsítani, amelyben az értékes tárgyakat vagy papírokat tárolhatod. A nehezebb dolgok cipelése során biztosan örülni fogsz az állítható vállpántnak és a hosszirányban állítható mellkasi hevedernek, amely a hát egész felületén egyenletesen oszlatja el a súlyt, ezáltal kíméli a hátat. Az italos palackot praktikus módon a hátizsák oldalsó zsebébe teheted. A hátsó rész ergonomikus kialakítása gondoskodik a megfelelő szellőzésről. 

A Ferrino Narrows 70 blue hátizsák legfontosabb jellemzői

  • Nagyszerű unisex kialakítás 
  • A tárolt dolgok alapos védelme a külvilág hatásaival szemben
  • Egy különálló alsó rekesz mindannak, amit nem szeretnél a tiszta ruhák között elhelyezni 
  • Nagyra fogod értékelni azt a tényt is, hogy a Ferrino Narrows 70 blue hátizsák mindössze 1650 g tömegű terhet rak a válladra. 
  • A hátizsák átlagos, 70 l-es térfogatú, így minden szükséges felszerelést beletehetsz, amiket rendszerezhetsz is a hátizsák átlátható felosztásának köszönhetően. 
  • Anatómiai hátsó párnázat

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Tömeg

Tömeg 1,65 kg

Használat

Használat Túrázáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Kulcstartó karabiner, Víztartállyal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 80 cm
Szélesség 45 cm
Hosszúság/mélység 30 cm

Rendeltetés

Típus Uniszex
Kód:  SPTferr0166
Termékszám:  8014044938627

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15