Oldal frissítése

Fenix E03R V2.0

5 29 értékelés
Leárazás -11 %
12 490 Ft 13 990 Ft

Fenix E03R V2.0

Nagy teljesítményű újratölthető Fenix E03R V2.0 zseblámpa

A kompakt és tartós Fenix E03R V2.0 újratölthető zseblámpával száműzheted a sötétséget ajtók kinyitásakor vagy a táskádban illetve pénztárcádban található tárgyak keresése során. A fényáram eléri az 500 ANSI lumenes maximális értéket, amelynél a fénykúp egyenletesen megvilágítja az akár 90 méterre lévő teret is. A Fenix E03R V2.0 beépített akkumulátorral rendelkezik, amely a zseblámpa oldalán található modern USB-C interfészen keresztül tölthető. Összesen 4 fehér és 2 piros fénymódot használhatsz. A legalacsonyabb fokozaton akár 30 órán át is kibír. A kiemelt újítás a Breathing lightfunkció, amely pulzáló fényt hoz létre a kapcsológomb körül. A Fenix E03R V2.0 zseblámpa praktikus karikával rendelkezik, amelyet a kulcsokra akaszthatsz. Az akkumulátor töltöttségének jelzője a kapcsológombban található.

A Fenix E03R V2.0 zseblámpa főbb jellemzői

  • Zseblámpa három LED-el (2× fehér + 1× piros)
  • Fehér fény négy világítási móddal; 5, 30, 150 és 500 lumen
  • A lélegző fény funkció pulzáló fényt bocsát ki a kapcsológomb körül
  • Tartalmaz egy karikát is a kulcsokra való felakasztáshoz
  • A vezérlőgombot lezárhatod a nem kívánt működtetés ellen
  • A Fenix E03R V2.0 beépített 400 mAh akkumulátorral rendelkezik
  • Töltés USB-C-n keresztül
  • Az akkumulátor töltöttségének vagy töltési állapotának jelzése a gombon
  • A zseblámpa memóriával rendelkezik az utoljára aktivált fehér fény mód aktiválásához
  • Kompakt méretek és kis tömeg
  • Tartós kialakítás IP66 szabványnak megfelelően
  • A maratott alumínium ötvözetből készült test ellenáll az ütéseknek és a karcolásoknak
  • Alacsony töltöttségi szintre történő figyelmeztetés

A Fenix E03R V2.0 három LED-el rendelkezik

Kompakt mérete ellenére a Fenix E03R V2.0 újratölthető zseblámpa három LED-el rendelkezik. A két MATCH CA18 LED széles, egyenletes kúpú, nappali fehér fényt (3500-5500 K) bocsát ki. A fehér fénykibocsátás négy üzemmódban - 5, 30, 150 és 500 lumen - állítható. A legnagyobb teljesítmény mellett a hatótávolság akár 90 métert is elérhet. A Fenix E03R V2.0 zseblámpa fehér LED-jei között egy piros Everlight 2835 LED található, amely folyamatosan világíthat vagy jelzőfényt is adhat ki. A Fenix E03R V2.0 Breathing Light fénymóddal is rendelkezik, amely egy pulzáló fény, amely nem közvetlenül a reflektorbólszármazik, hanem a kapcsológomb körül villog. Piros vagy zöld színt választhatsz. Nagyszerű jelzőelemként szolgál ha a hátizsákodban vagy a táskádban szeretnéd megtalálni a kulcsaidat, amelyeken a Fenix zseblámpa lóg. A LED az akkumulátor töltöttségi állapotát illetve a töltés előrehaladását is jelzi.

Széleskörű alkalmazás

A Fenix zseblámpa tartós alumíniumötvözetből készült, amely ellenállóvá teszi az ütésnek. A III. típusú anodizálással történő felületkezelés a karcolásoknak is ellenáll, amely különösen akkor jön jól, ha a Fenix E03R V2.0 zseblámpát egy kulcscsomóra rögzíted. Az IP66 szabvány biztosítja a vízállóságot a minden irányból érkező fröccsenő vízzel szemben, így gond nélkül használhatod esőben is. A zseblámpa egy praktikus karikával is rendelkezik a felakasztáshoz, így a Fenix E03R V2.0-t övön, táskán, hátizsákon vagy nyakláncon is viselheted. Azakkumulátor tömege mindössze 30 gramm, így valóban nem fog zavarni. A biztonságos működést a túlmelegedés elleni védelem biztosítja, amely csökkenti a fénykibocsátást, ha a hőmérséklet meghaladja a 60 °C-ot. Ha a zsebedben hordod, értékelni fogod, hogy megakadályozhatod a nem kívánt bekapcsolást, ha a vezérlőgomb hosszú megnyomásával lezárod, majd ugyanígy újra aktiválhatod.

A Fenix E03R V2.0 zseblámpa beépített nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik

Az előző generációhoz képest a Fenix E03R V2.0 kétszer nagyobb, azaz 400 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A legalacsonyabb üzemmódban akár 30 órát is kibír. A Fenix E03R V2.0 akkumulátora USB-C-n keresztül tölthető, és nem szenved memóriahatástól.


Paraméterek

Típus

Típus Zseblámpa

Tulajdonságok

Maximális világítótávolság 90 m
Élettartam 50 000 óra
LED-ek száma 3 ×
Világítási módok száma 6 ×

Tápellátás

Áramellátás Újratölthető elem
Kapacitás 400 mAh
Max. akkumulátor élettartam 30 óra
Világítási idő maximális teljesítményen 1,3 óra
Akkumulátorok száma 1 ×
Forrás helye Vázon

Vízállóság

Védettségi fokozat IP66
Vízállóság IP66
Anyag Alumínium

Különleges képességek

Speciális funkciók Vörös fény, Rövidtávú teljesítménynöv., Ütésállóság, Fény intenzitásának beállítása, Széles fénysugár, USB töltés, Vízálló

Méret

Mélység 13 mm
Szélesség 26 mm
Magasság 52 mm
Tömeg 30 g

Szín

Szín Szürke
Kód:  SPTfen44
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6942870309552

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05