Oldal frissítése

Lifefit MultiTrainer edzőheveder

4,7 33 értékelés
10 690 Ft

Lifefit MultiTrainer edzőheveder

A Lifefit MultiTrainer egy sokoldalú, felfüggeszthető edzőheveder-rendszer, mely a saját testúlyt használva ellenállásként mozgatja meg és fejleszti a teljes testet, annak minden izmát. A heveder-rendszer a rögzítőhevederből, szalagokból és karabínerekből áll, egyszerűen rögzíthető szinte bárhova (ajtóra, fára, egyéb fix ponthoz) és biztonságosan edzhetünk vele. Az egész testet átmozgatja, hatékonyan erősíti az izmokat. Minden gyakorlat során saját testúlyt használunk ellenállásként. Az edzések intenzitását saját magad számára, a Neked legmegfelelőbb módon állíthatod be, hiszen a rendszer mérete állítható, az intenzitást pedig a testúly és a dőlészög határozzák meg. A MultiTrénerrel való edzés során olyan izmokat is megmozgatsz és fejlesztesz, melyek létezéséről eddig nem is tudtál! A rendszeres testmozgás elősegíti a test koordinációját, erősíti az izmokat és fejleszti az egyensúlyt. A kiváló tervezésnek köszönhetően egyszerű a használata és rögzítése, mely biztonságossá teszi az edzést.

A felfüggeszthető edzőheveder-rendszert amerikai katonai egységek kiképzéséhez fejlesztették ki, az intenzív edzésekhez. A világ minden táján használják élsportolók, katonai és rendőrségi egységek is saját testsúlyos edzőgyakorlatok végzéséhez. Csatlakozz Te is ehhez a negyszerű edzésformához, és javítsd vagy tartsd fenn tested fizikai állapotát és fittségedet!

Legfontosabb előnyök:

  • Minden izomcsoportot hatékonyan erősít
  • Egyszerű és gyors rögzítés
  • Univerzális rögzítő rendszerének köszönhetően bárhol használhatod: otthon, edzőteremben, a szabadban és még nyaralás közben is
  • Szivacsos markolat
  • 150 kg teherbírás
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Zöld

Terhelhetőség

Teherbírás 150 kg

Kilincs

Ajtóra rögzítés Igen

Markolat anyaga

Markolat anyaga Gumi

Méretek

Heveder minimális hossza 75 cm
Heveder maximális hossza 150 cm
Kód:  SPT2001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223101034

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15