Oldal frissítése

Fastwheel Eva Pro

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fastwheel Eva Pro

A Fastwheel Eva Pro egy forradalmian új jármű, amely olcsó, gyors és megbízható közlekedési módot kínál városi és könnyebb terepen. A modell nagy előnye, hogy egy nagyteljesítményű akkumulátorral vértezték fel, amellyel hihetetlen, akár 30 km-es hatótávolságra is képes. A táv hossza természetesen függ a vezetési stílustól, a felhasználó testsúlyától és a terep felszínétől is. Az egykerekű ugyanakkor egyedi formájával és kompakt méretével könnyű és sima futást garantál. Ha pedig lemerül az akkumulátor, csak dugd be a töltőt, és az egykerekű két órán belül újra üzemkész lesz.

Legfontosabb jellemzői

  • Akár 30 km-es hatótávolság
  • Gyors töltés
  • Felfüggesztés
  • Kompatibilis az iOS és az Android operációs rendszerekkel

Egy modern közlekedési eszköz

Akár a munkába szeretnél eljutni nap mint nap, akár kedvtelésből használnád, az Eva Pro kis tömege miatt kényelmes használatot garantál és könnyen szállítható. Az egykerekű mozgását a testeddel irányíthatod, de a terep lejtése vagy emelkedése is befolyásolja. A kormányzás egyébként olyan egyszerű és intuitív, hogy az egykerekűt akár gyermekek is használhatják. A biztonság miatt sem kell aggódnod, mivel a jármű sebességét egy okos eszköz bluetooth-on keresztül szabályozza, így a gyermek nem tudja majd a maximális sebességet átlépni.

Műszaki adatok:
Motor:
450 W
Akkumulátor:
260 Wh
Max.sebesség:
20 km / h
Hatótávolság:
30 km
Tömeg:
9,5 kg
A kerék átmérője:
30 cm
Töltési idő:
120 perc
Maximális terhelhetőség:
120 kg
Méretek:
33,4 × 47,4 × 16,5 cm

Paraméterek

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 120 kg

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 30 km
Maximális sebesség 20 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 450 W

Tömeg

Tömeg 9,5 kg
Kód:  SPT5003

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20