Oldal frissítése

EVOLVEO StrongVision LTE Vadkamera 4G-vel, MMS/EMAIL/FTP

2,2 8 értékelés
56 690 Ft

EVOLVEO StrongVision LTE Vadkamera 4G-vel, MMS/EMAIL/FTP

Nagy teljesítményű asszisztenst keresel a vagyonvédelemhez vagy a vadak nyomon követéséhez? Az EVOLVEO StrongVision LTE fotócsapda 4G-vel álcázott kivitelben nem fog csalódást okozni. Fel van szerelve egy éjszakai láthatatlan 940 nm-es, 6×3 W-os IR LED-del és 120°-os PIR-érzékelővel. A kioldó sebessége 0,8 másodperc. A hat darab 3 W-os LED mindegyike 60°-os fényvisszaverő lencsével van ellátva. Előnye számodra, hogy az IR az éjszakai videó és fotó üzemmódhoz automatikusan beindul. Az EVOLVEO GSM fotócsapda kamerája 8 Mpix-es CMOS érzékelővel van felszerelve, amely FULL HD videót ésakár 24 Mpix-es fényképek készítésére is képes. Öt üzemmód közül választhatsz: Fotó, Videó, Fotó és videó, Time-lapse, Multishot. Minden beállításhoz használhatod az EVOLVEO Config programot. Az EVOLVEO vadkamera képes fájlokat küldeni MMS-en, e-mailen és FTP-kiszolgálón keresztül. A mozgásinformációk küldésére szolgáló funkciónak és az 57°-os látószögnek köszönhetően a fotócsapda egyszerű riasztóként vagy biztonsági kameraként is használható tárgyak megfigyelésére.

Az EVOLVEO StrongVision LTE vadkamera 4G-vel főbb jellemzői

  • Kiváló segítőtárs álcázott kivitelben, IP65 védettségi besorolással
  • Használható a tulajdon védelmére és a vadak követésére
  • 120°-os PIR érzékelővel és 0,8 másodperces kioldási sebességgel rendelkezik
  • A sötétben készített kiváló minőségű képekhez éjszakai láthatatlan 940 nm-es IR-világítóval van felszerelve, 6×3 W-os IR LED
  • Öt üzemmód közül választhatsz: Fotó, Videó, Fotó&Videó, Time-lapse, Multishot
  • A Time-lapse fényképezéshez a 4G vadkamera három intervallumot kínál: 3, 5 vagy 60 percet
  • Az EVOLVEO vadkamera kamerája 8Mpix CMOS érzékelővel van felszerelve, amellyel FULL HD videók és akár 24 Mpix-es fényképek rögzítésére is képes
  • A fényképek és videók gyors átvitelét a 4G LTE biztosítja
  • Az EVOLVEO StrongVision LTE 4G-vel képes fájlokat küldeni MMS-en, e-mailen és FTP szerveren keresztül
  • A rögzített felvételek kényelmes e-mail küldését az előre konfigurált EVOLVEO e-mail szerver teszi lehetővé

Nagy felbontású videók és fényképek gyors továbbítására képes

Az EVOLVEO StrongVision LTE 4G-vel vadkamera nagy sebességű LTE technológiával van felszerelve. Képes a nagy felbontású videók és fényképek gyors elküldésére is e-mailben vagy FTP-szerverre. Az EVOLVEO Config program rendelkezésedre áll minden beállításhoz. Ezenkívül mindent könnyen beállíthatsz manuálisan a telefonos üzemeltető utasításai szerint.

Az EVOLVEO e-mail szerver lehetővé teszi a fájlok egyszerű küldését

Hagyd, hogy az EVOLVEO StrongVision LTE 4G-vel könnyedén küldjön fájlokat a vadkamerától az e-mail címedre. Az EVOLVEO e-mail szerver szolgáltatása segít ebben. Az e-mail címedet közvetlenül az EVOLVEO Config alkalmazásban adhatod meg. A vadkamera és a cseh e-mail szerver közötti kommunikáció biztonságos. Nagy előnye, hogy nem kell többé jelszavakat vagy szervercímeket megadnod.

A kamera részletes felvételeket készít

Az EVOLVEO StrongVision LTE 4G fotócsapda kamerája 8 Mpix-es CMOS érzékelővel büszkélkedhet. Mindent, ami a látómezejében megmozdul, részletesen meg tud örökíteni. Az éjszakai videók és fényképek fekete-fehérben jelennek meg. Nappali fényben akár 24 megapixeles maximális felbontású színes fényképeket, valamint Full HD videót és hangot képes készíteni. Az 57°-os látószögnek köszönhetően a vadkamera ideális a vadak megfigyelésére. A mozgásról szóló információk küldésére szolgáló funkciónak köszönhetően az EVOLVEO GSM vadkamera biztonsági kameraként vagy egyszerű riasztóként ishasználható a tárgyak megfigyelésére.

Öt üzemmód közül lehet választani, beleértve az time lapse üzemmódot is

Az EVOLVEO StrongVision LTE 4G-vel vadkamera öt üzemmódot kínál: Photo, Video, Photo&Video, Time-lapse és Multishot. Mindegyikről külön-külön vagy egyszerre több képet is készíthetsz. Néhány másodperctől a 1,5 perces szekvenciákig terjedő, kiválasztott hosszúságú videók rögzítésére képes. Egyszerre képes fényképeket és videókat is készíteni. Ha time-lapse képeket szeretnél készíteni, az EVOLVEO GSM fotócsapdával három intervallum közül választhatsz: 3, 5 vagy 60 perc. A rögzített képeket egy kártyára menti.

Láthatatlan éjszakai fény a minőségi fényképek és videók sötétben történő rögzítéséhez

Az EVOLVEO StrongVision LTE fotócsapda 4G-vel könnyedén leküzdi a sötétséget. Láthatatlan, 940 nm-es technológiájú IR LED-es világítótesttel rendelkezik. Ez akár 30%-kal jobb megvilágítást biztosít az éjszakai felvételeknél. A hat darab 3 W-os, összesen 18 W teljesítményű LED mindegyike 60°-os fényvisszaverő lencsével van ellátva. Valójában az IR automatikusan beindul amint az éjszakai videó vagy fotó üzemmód elindul.

Tartozékok az EVOLVEO vadkamerához

Szereld fel az EVOLVEO StrongVision LTE 4G vadkamerát a 4G tartozékokkal együtt. Válaszd a StrongVision MB1 fémdobozt vagy a StrongVision Lock állítható kötélzárat a védelem érdekében. Szeretnéd, hogy az EVOLVEO GSM vadkamera hosszabb ideig működjön? Akkor szerezd be az extra StrongVision SP1 napelemet.

Az EVOLVEO StrongVision LTE 4G-vel vadkamera csomagolásának tartalma

  • StrongVision LTE 4G-vel (SGV CAM-LTE)
  • SD kártyaolvasó
  • Állítható GSM antenna
  • Felhasználói kézikönyv
  • CD az EVOLVEO Config szoftverrel és felhasználói kézikönyvvel

Paraméterek

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége 24 Mpx
Érzékelő felbontása 8 Mpx

Videó felbontása

Max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080)

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara 20 m

IR lámpa

Hullámhossz 940 nm
Hatótáv 20 m

Tulajdonságok

Látószög 120 °
Zársebesség 1 s
Tulajdonságok Kamerával, Kijelző
Funkciók IR lámpa
Konnektivitás 4G, LTE
Memóriakártya típusa SD
Memóriakártya max. mérete 256 GB

Fénykép küldése

Fénykép küldése Alkalmazás

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Akkumulátor típusa AA
Akkumulátorok száma 8 db

Csomagolás

Csomag része Használati utasítás

Méretek

Magasság 13,8 cm
Szélesség 9 cm
Mélység 8,6 cm
Kód:  SPTevo011
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595683202787
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10