Oldal frissítése

Evolveo StrongVision 2GA + 8 GB SD kártya

3,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Evolveo StrongVision 2GA + 8 GB SD kártya

Amennyiben minőségi és rendkívül ellenálló vadkamerát keresel, úgy az új EVOLVEO StrongVision 2GA fotócsapda remek választás. Támogatja az elkészített képek továbbítását MMS vagy e-mail üzenetben, mindezt magas, akár 20 Mpx-es felbontásban. Sőt, a készüléket használhatod time-lapse kameraként is, például a házépítés folyamatának nyomon követéséhez. Tökéletesen a birtokodat, hiszen egyáltalán nem feltűnő, a sérüléstől és a lopástól pedig egy ellenálló fém ház védi. Az EVOLVEO StrongVision 2GA vadkamerával könnyedén készíthetsz páratlan minőségű felvételeket mégéjjel vagy kedvezőtlen időjárási viszonyok között is.

Evolveo StrongVision 2GA vadkamera

  • MMS és e-mail üzenetek küldése egyszerre több telefonszámra vagy címre
  • Vízálló IP65 kivitel
  • Infravörös éjszakai felvétel
  • Time-lapse felvételek készítése
  • A 2G GSM hálózatok támogatása
  • A fénykép felbontása: 20 Mpx, 16 Mpx vagy 12 Mpx
  • A videó felbontása hanggal: Full HD, HD vagy VGA
  • Színes fotók nappali fényképezéshez, fekete-fehér fotók éjszakai fényképezéshez
  • Az exponálás sebessége: 0,3 másodperc
  • Támogatja a fotók és videók megtekintését a fényképezőgép kijelzőjén
  • Fényképek és videók tárolása 32 GB-os mikro-SD kártyán
  • 120°-os látószög

Hosszú élettartamú akkumulátor és fém ház

Az olyan helyszíneken, ahol nincs lehetőséged a készülék tápellátására adapterről, igénybe veheted a beépített, napelemes 1500 mAh-s akkumulátort. Ez megduplázhatja az Evolveo StrongVision 2GA üzemidejét, tehát jelentősen hosszabb ideig készíthetsz képeket és felvételeket általa. A vadkamera egy fém védő házzal büszkélkedhet, amelyet azért terveztek, hogy védelmet nyújtson a készüléknek a sérüléssel vagy lopással szemben. Ennek hála a vadkamera tökéletes védelmet élvez és mindig készen áll arra, hogy szemmel tartsa a birtokodat.

Tökéletes felvétel még éjszaka is

Egyszerűen készíthetsz videofelvételeket és fotókat még éjjel is az Evolveo StrongVision 2GA vadkamerával, erről a 36 darab 940 nm-es hatósugarú infravörös dióda gondoskodik. Ennek fénye jól látható az emberi és állati szem számára is. A mozgásérzékelést a készülék 3 darab, 120°-os látószögű PIR érzékelővel végzi.

SIM kártya zökkenőmentesen

A készülék mellé jár még egy Kaktus mobil SIM kártya 500 MB adatforgalommal. A kártya PIN kód nélküli, közvetlenül a fotócsapdához alkalmas. Használat előtt egyszerűen aktiváld a kártyát például a telefonhívással, ezt követően pedig már csak annyi a dolgod, hogy behelyezed a kártyát a vadkamerába.

Nagy felbontású fotók és videók

A fotókat akár 20 Mpx-es minőségben, míg a videofelvételeket 30 képkockasebességgel, 1080p minőségben készítheted el. A kamerának nem számít, hogy nappali vagy éjszakai üzemmódot alkalmazol. Ugyanis ha mozgást érzékel, 0,3 másodperces sebességgel rögzíti a felvételt.


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 290 g

Felvétel minősége

A kijelző felbontása 320 × 240

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége 20 Mpx
Érzékelő felbontása 8 Mpx

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara 25 m

Tulajdonságok

Funkciók IR lámpa
Vízhatlan IP65
Konnektivitás GSM

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Akkumulátor típusa AA
Akkumulátorok száma 8 db
Max. akkumulátor élettartam 175 nap
Kód:  EVO109
Termékszám:  8595683200820
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20