Oldal frissítése

First Degree Apollo Hybrid AR

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

First Degree Apollo Hybrid AR

Egyedi evező gép fából készült változata, ami alkalmas gyakorolásra természetes vízi közegben. A Frist Degree prémium terméke ideális a tanulásra. Nedvesség ellenállása állítható, ami a gyártó szabadalmaztatott technológiája. A dobnak a vízzel való tehetetlenségének köszönhetően az edzés olyan könnyű lesz, amennyire csak lehet.

Legfontosabb jellemzők

  • Acélszerkezet fából készült utánzattal
  • Ideális ergonomikus fogantyú
  • Kényelmes ülés
  • Elegáns kinézet
  • Dob víz és ellenállás szabályozással
  • Minőségi karbantartásmentes lánc
  • Lábtartó hevederek
  • Beépített számítógép

Egyedülálló rendszer

A tartály kezelése nagyon egyszerűen - a terhelésvezérlés forgatásával szabályozható a dobban lévő víz áramlása. Húzáskor három penge dolgozik a dobban, hogy kinyomják a vizet. Az a vezérlő beállítás fölé áramlik, amely megteremti az ellenállást. Emiatt az egyedülálló rendszer miatt nagyon sima a mozgás, ami fontos a minőségi gyakorlás szempontjából. Ráadásul biztonságos ülés, ergonomikus fogantyú és lábpántok is hozzájárulnak a kényelemhez.

Egy mindent tudó számítógép

Tartalmaz egy beépített számítógépet, amely képes minden lényeges adatot megjeleníteni. Természetesen csatlakoztatható külön számítógéphez is, ahol az edzések elemezhetőek. Megtekinthető az idő, az égetett kalóriák, a jelenlegi teljesítmény, a teljesítmény percenkénti mértéke vagy például beállítható 500 méterenkénti riasztás is. Az eszköz kompatibilis a Polar Pulzusmérővel.

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 29 kg

Általános méretek

Mélység 198 cm
Szélesség 53 cm
Magasság 51 cm

Jellemzők

Funkciók PC csatlakozás, Szállítógörgők

Teherbírás

Terhelhetőség 140 kg

Terhelés szabályozása

Terhelés szabályozása Vízellenállásos
Kód:  SPT6743ap
Termékszám:  4895147800622
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15