Oldal frissítése

Everlast Fighter kesztyű

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Everlast Fighter kesztyű

A minőségi, könnyű, bőrből készült Everlast kesztyűk sparringhoz és edzéshez is kiválóan alkalmasak. A kesztyű a beépített réteggel tompítja az ütéseket és csapásokat. A tökéletesen megformázott és megerősített hüvelykujj rész könnyen simul az egész kesztyűhöz, így biztosítva a hüvelykujjat. A tenyért  két erősített réteg védi: az első a tenyér részt az ütésektől, a második pedig az ujjakat támasztja. A szellőzést a kesztyű belső részén található öt lyuk biztosítja. A speciális belső anyag minimalizálja az izzadást. Az igényes varrás a kesztyű több pontján nagyon szilárddá teszi a tartást.

Legfontosabb jellemzők

  • Összességében nagyon tömör, több helyen is varrott
  • Megerősített hüvelykujji terület véd a sérülésektől
  • A tenyér terület duplán erősített: véd a csapásoktól és biztosítja a jobb fogást
  • Szellőzés a kesztyű belső részén található lyukakon
  • Speciális anyag csökkenti az izzadást
  • Tépőzáras, 22 cm hosszú és 7,5 cm vastag bőrszíj

Ajánlott:
A száraz kesztyűt langyos vízben megmosni, megtörölni majd hagyni megszáradni. A bőrkesztyű mósógépben nem mosható, valamint nem szárítható a központi fűtésen, sem szárítóval. A kesztyűt ajánlott időnként bőrkezelő készítményekkel karbantartani.

 
Kód:  SPT804
Termékszám:  5050787202161
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20